Nowa łatka strony

Trzeba sobie powiedzieć zwaliłem strone i tyle i nie , robić bólu . Chcemy ciemniej to dajcie , bo to jest wersja nie dokończona jakaś pre-alpha chyba

Kolejna wpadka nadwornego projektanta MMORPG. :) i co z tego że ludzie zgłaszają w większości by wrócić do starego wyglądu Administracja znowu wszystkich oleje i zostawi nie dokończony layout bo przecież projektantowi za coś muszą zapłacić. Skończy się kolejną falą spadku oglądalności i być może w końcu wyrośnie im konkurencja. Już teraz coraz częściej się zdarza że starzy użytkownicy częściej wchodzą na strony UK/USA o tej samej tematyce aniżeli na starego MMORPG.ORG.PL

i mówi to zagorzała fanka strony, którą powoli zaczyna irytować aktualny stan rzeczy na stronie i zaczyna czytać coraz częściej zagraniczne odpowiedniki. :|

Kolejna wpadka nadwornego projektanta MMORPG. i co z tego że ludzie zgłaszają w większości by wrócić do starego wyglądu Administracja znowu wszystkich oleje i zostawi nie dokończony layout bo przecież projektantowi za coś muszą zapłacić.

I do tego ta wymówka (głównie guru): "Ponarzekaja jak zawsze, i przestaną" No jasna że przestaną narzekać, skoro już będzie 100% pewne że i tak olejecie community, wypniecie sie i nie posłuchacie głosu ludu.

Jak kogoś bolą oczy, gdy w nocy przegląda mmorpg.org.pl

to polecam

https://justgetflux.com/

guru wez zmniejsz wielkosc newsa do klatki z proponowanymi grami wyzej... chryste obrazy sa tak porozciągane ze ja nie wiem jak na to patrzec

Stwierdzam iż Admini mają nasze zdanie w d*pie.

Żaden nie raczy posłuchać głosu ludu, a to jest już w ogóle pokazaniem jak ważni dla nich jesteśmy.

Po jakiego ... zmieniają coś co działało.

Nie jest zle, wszyscy sie przyzwyczaimy i tak dalej. Ale trzeba tez powiedziec szczerze: ta strona wyglada tak, jakby nie zaladowala sie do konca. Ja, kiedy wbilem na portal dzis rano, odswiezylem strone dwa razy, bo myslalem, ze cos mi sie nie wczytalo. Wydaje mi sie, ze zestawienie bialego z bialym sie gryzie i wsyztsko sprawia wrazenie nieukonczonego.
Ale tam bialy masz tylko na glownym boxie, tlo samej strony jest szare, bardzo jasno szare. Ustawcie wszyscy lepiej monitory :P

Co do wygladu jest calkiem ok, tylko ten szary wlasnie troche bym przyciemnil. Albo podmienil kolor boxa z tlem wlasnie (tlo biale, box szary).

Skrytek no tak jest,..
Xardek ale kurde patrz jakie to rozlazłe jest 1 news 1 "ekran" grafika pikseloza wieje bo rozciagnieta...
po za tym po co mi wielka grafika jak i tak musze wejsc w newsa zeby reszte doczytac -.- Rownie dobrze moze byc sam tekst albo mała ikona
Nie wiem po co dawac taka wielka grafike jak w newsie jest taka sama a przez to wszystko staje sie wielkie rozlazle i mało przejrzyste za,maist miec wszystko "pod reka"

Poza tym, wielki guru pisał, że w ciągu kilku godzin będą ogarniać stronę, minęło ok. 24h i żadnej różnicy nie widzę...

dzień drugi... dzisiaj mnie ten layout bardziej denerwuje niż wczoraj...

GG ADMINI

Ale tam bialy masz tylko na glownym boxie, tlo samej strony jest szare, bardzo jasno szare. Ustawcie wszyscy lepiej monitory

Kalibracje mam ok. I widze ten szary kolor. Jednak jest on zbyt jasny, lezy za blisko bialego, a przez to sie zlewa i wyglada tak, jakby stronka sie nie wczytala.

Nie rozumiem Xardunka i reszty administracji... 99% hejtu ale i tak bronia swojego. Polecam inny portal o grach mmo.

warn_ico.png
Proszę nie wrzucać linków do konkurencyjnych portali ~ NS

Ja to bym zmienił:
1. Pasek u góry (forum, wideo, kontakt itp) -> bardziej na środek
2. "Ostatnio na forum" -> mniejsza wielkość działów na forum przed tematem, bo teraz to brzydko wygląda. Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale dział "sprzęt komputerowy" nawet się nie mieści i wychodzi poza "teren"

2w6cj9t.jpg
3. Warto by było oddzielić jakoś tło od paska z newsami. Czyli jak reszta mówiła -> ciut przyciemnić.
4. Wydaje mi się, że zdjęcia newsów są zbyt duże. Niektóre potrafią zasłonić cały ekran.

:D Wejście w nocy na stronę grozi stratą wzroku specjalnie ustawiłem sobie kontrast na 40% gdy wchodzę lecz to i tak nic nie daje...ta biel....niech weźmie się za to ktoś kto się na tym zna...bo tyle błędów ile tam znaleźliśmy z kolegą to aż głowa boli...gdybyśmy taką prace np zrobili na egzaminach to...równie dobrze możemy iść rozkładać chemie na półki w Kauflandzie...

Niema to jak wprowadzać zmiany w wekend a potem nie dokończyć i mieć to wszystko gdzieś bo w końcu wekend jest....

a moje oczy cały czas płoną

@Ajron

Ty serio myślisz, że tego nie wiem? Chodziło mi o administrację Portalu. Choćby guru, który zajrzał do tego tematu i już dalej się nie wypowiada.

Jakbyś nie wiedział to siedzę tu wystarczająco długo żeby rozróżniać kto, gdzie i kim jest.

ja w ramach protestu zmieniam portal, niech się sami bawią, póki nie wrócą do jakiegoś normalnego layoutu to nie wracam na główną stronę MMORPG.ORG.PL

Jak się patrzy na to na 32 calach to ta biel tak wali w oczy, że wytrzymać się nie da... A i tak mam mocno ściemniony obraz. Dla mnie katastrofa. A oglądaj to jeszcze przy zgaszonym świetle to już w ogóle masakra i okulista...Chcecie jasne to ok, ale Może coś z innego odcienia?