Dla mnie dalej to wszystko jest rozlazłe i za duze
Nowa łatka strony
Niestety Magar, ale rozlazłe i za duże jest obecnie popularne
Ok, czyli nowy layout jest dlatego, bo "Lordowi" się trudno newsy pisało.
K, no to wszystko juz chyba wiemy
no ale sam schemat jest już powoli dostosowywany z tego co widzę. Raczej nikomu się zbyt specjalnie tak jasny layout nie podobał, więc i został zmieniony. Reszta też jest prawdopodobnie do zmiany, ale zdecydowanie łatwiej pracować nad zmianami kiedy wiadomo co i na co zmienić, bo np. użytkownicy o tym informują.Nie ja się tym zajmuję, więc nie wiem
Nowy wygląda strony był po to bo zapowiedzieli ostatnio nowy silnik, ten legendarny silnik
a strona dalej wyglada słabo, ciut lepiej,normalnie kolor deszczowego dnia przez ktory łapie się doła.
Nowy wygląda strony był po to bo zapowiedzieli ostatnio nowy silnik, ten legendarny silnika strona dalej wyglada słabo, ciut lepiej,normalnie kolor deszczowego dnia przez ktory łapie się doła.
nowy silnik zapowiedział ajron, który sobie z tym żartował. Akurat miał szczęście, że jego żart zsynchronizował się z datą wprowadzenia nowego wyglądu strony.
Na temat forum nadal nic nie wiadomo i zupełnie nie zależy to ode mnie.
#edit, myślałem, że będą wrzucane niższe obrazki do newsów, ale jednak się myliłem. Teraz wygląda to tak, jakby strona miała bez przerwy odpalony tryb wsparcia dla niedowidzących.
Teraz wygląd mi odpowiada (niemalże)w stu procentach
Fajnie, ze tym razem na sluchacie i wprowadzacie zmiany, a nie idziecie w zaparte, jak to zwykle bywalo. Zmiany na plus, teraz jest czytelniej i ladniej.
Jak dla mnie OK.
Nowe logo wynika ze zmiany wygladu... czy bylo wczesniej i mi umknelo?
Szczerze mówiąc podoba mi się bardziej niż poprzedni layout. Wygląda teraz bardziej nowocześnie i jedyne do czego mogłabym się przyczepić to wielkość newsów, mogłyby być troszkę mniejsze, ale to już kwestia gustu. Good job.
Teraz jest wspaniale jest ciemne tło , teraz jest spoko
Gratki. Teraz wygląda, to wygląda dużo lepiej.
Jeszcze tylko popracowac nad mobilna wersja.
Ja raczej jestem w mniejszości, ale prostoty nie lubię. Każdy teraz z jakiś zaawansowanych fajnych graficznie stron, woli zrobić suche okna, niczym nie przyozdobione, maksymalnie 4 kolory na całej stronie i tyle. Nie, zwyczajnie do mnie to nie przemawia, wolałem stronę kilka wersji wstecz, bo teraz jest coraz prostsza.
A mi wyglad strony odpowiada . I jak dla mnie to dobrze wlasnie ze nie ma za duzo syfu... tzn bajerow na stronie bo to ani ladnie nie wyglada ani zbytnio... przejrzyste nie jest. Po prostu tu sie wchodzi po newsy i gry, a nie po jakies rozowe jednorozce wyskakujace z teczy jak sie najedzie na logo xD. A przy okazji faktycznie - na telefonie dziala o wiele lepiej i mniej transferu zjada
Hmmm
1sze posty
"to badziew tyle rzeczy mi przeszkadza jasno nieczytelnie itp"
3 strony dalej.... kolor zmienuiony na ciemny
"oo teraz super i wogole wasz portal jest amazaing"
hmm a reszta ? dalej nie zmieniona ;p
Wyczuwam manipulacje na poziomie TVN'u ;p
Nie no Magar, czasem taka kosmetyka duzo moze zmienic ; ).
No ok faktycznie dzieki temu zabiegowi portal jest prawie czytelny.... ale fakt ze 1 news zajmuje pełny ekran a jego screeny sa rozciągnięte zwyczajnie ssie
W ad blocku usunąłem wiersz jpgów i mam sam tekst na stronie i mimo to mam tylko 4 newsy na ekran bo nawet czcionka jest dla ślepych a wiesz co jest najlepsze? Ja jestem ślepy a narzekam ze
to wszystko jest za wielkie wiec to juz daje do myslenia...
Guru napisal
"bla bla bla gadanie guru bla bla bla zmienimy czcionki ramki itp bla bla bla w 24h bla bla magar mistrz bla bla"
a jedyne co zrobili w 3 dni to zmiana tła Worker of the year goes tooooooo (werble) Admin portaluuuuuuuuu !!! Nikt by sie nie spodziewał
Wszyscy wiemy, ze tutaj wszytsko z opoznieniem ; p. Dajmy im troche czasu, mistrzu Magar!
Nie dość, że strona się dłużej ładuje - co jak co, ale najlepsze są prosto zbudowane strony. Czcionka strony fenomenalna, zdjęcia z newsów jak i napisy są jakieś jasne, nie pasujące do tła, a samo tło nudne i szarawe. Dziwne, że jakoś reklamy lepiej widać? Hmm... ale to pewnie tak mi się wydaje.
W tworzeniu strony do newsów nie chodzi o to, by wszystkie zdjęcia były w formacie PNG czy urywało tyłek - tylko po prostu strona ma być prosta, czytelna i przejrzysta. Nie wiem po co zmieniacie czasami wygląd, jakbyście chcieli kogoś wkurzyć?