dla lepszej współpracy z ze str zaczynającymi się na ad.* ) ale fakt trochę zbyt mocno urywa zdj newsa przydałoby się wyostrzyć chociaż czcionki dla lepszej przejrzystości tak samo box z forum powiększyć litery bo czasem nie widać
Nowa łatka strony
Czy tylko mi obrazki w newsach strasznie długo się wczytują? Najpierw jest ikonka, ze obrazka brak/zepsuty, dopiero po długim czasie ładują się same obrazy. Gdzie raczej nie jest to winą neta.
Obrazki się w ogóle nie ładują, póki się nie zjedzie bezpośrednio na news
Czy tylko mi wydaje się to bez sensu? Czy to po prostu nie działa tak jak powinno?
Zapewne łatka dla przeglądających na telefonach, ale nie powinna działać w normalnych przeglądarkach...
Moze to wina nowo wprowadzonych gifów, w co jednak watpie, bo mi wszystko dziala normalnie.
Moze to wina nowo wprowadzonych gifów, w co jednak watpie, bo mi wszystko dziala normalnie.
Ludzie problemu już nie ma, nam nie działa, ale guru twierdzi że mu działa więc problem solved!
aż widać tą hipokryzje sygnaturki ;D
Czy tylko mi obrazki w newsach strasznie długo się wczytują? Najpierw jest ikonka, ze obrazka brak/zepsuty, dopiero po długim czasie ładują się same obrazy. Gdzie raczej nie jest to winą neta.
Witaj w klubie, mam ten sam problem.
pomysł z gifami to pudło, strona dłużej sie ładuje jak w każdym newsie po gifie dasz..(na telefonie to masakra)
Ludzie problemu już nie ma, nam nie działa, ale guru twierdzi że mu działa więc problem solved!aż widać tą hipokryzje sygnaturki ;DWitaj w klubie, mam ten sam problem.pomysł z gifami to pudło, strona dłużej sie ładuje jak w każdym newsie po gifie dasz..(na telefonie to masakra)
przestan, prosze
gdybym mial taki problem, to nie kłamałbym. Ponadto jakos nie widze innych głosów (tutaj czy na portalu) ws. tego "znikania" obrazkow.
co do gifów - juz pisalem w komentarzach. Beda 1-2 na dzien, nie wiecej
Też nie mam z tym żadnego problemu.
No i szata w końcu ogarnięta.
Tak wygląda jak wczyta się strona, ale jej w żaden sposób nie ruszę. Jak tylko zjadę myszką, to zaczyna się ładować, ale bez ruszenia po wczytaniu nie ma obrazków.
Ja mam tak samo ale to mi w ogóle nie przeszkadza bo jak zjadę tylko troszkę niżej (ogólnie jak ruszę tylko gałka na myszce) to od razu pojawiają się obrazki.
Identyko jak Nvminer. To jednak jest ciut irytujące. Skoro portal na poziomie, to niech wszystko działa jak należy, bo to jest błąd tak czy inaczej.
Ten sam blad. Nie przeszkadza w uzytkowaniu strony, ale jak wyzej: mozna to naprawic.
mi o dziwo działa dobrze teraz przynajmniej wszystko widać jest ok lecz dalej box z forum powinien być większy przynajmniej czcionka żeby dało radę przeczytać na FHD jest to mało czytelne akurat używam 1200x1024 więc mi to ryba tak tylko mówię xD
Ja już ma dosyć tych oczobitnych gifów... Serio, moja częstotliwość odwiedzin znacznie przez to spadła, bo zaczynam mieć do strony wstręt.
Właśnie nie da się przywrócić normalnych obrazków ? Te gify kalają oczy, jak się dłużej przegląda portal. Reszta mi nie przeszkadza, oprócz tych ruchomych obrazków.
Które swoją drogą są przepełnione pikselami. Już lepiej (o ile to możliwe dla nadwornego informatyka) wrzucić webm w loopie, bez pikseli, w większej rozdzielczości i z normalnymi przeskokami między scenami
No teraz można przeglądać normalnie portal, dziękujemy za uwagę
"Ostatnio na forum" przestało się odświeżać, skąd mam teraz wiedzieć czy coś się dzieje?
*edit* cofam zażalenie, zaczęło znowu działać jak powinno...
Wyrażam ubolewanie nad nowa strony mmorp .... całkowicie nie przypadłą mi do gustu juz wolałem ta stara !