Cześć wszystkim. Wraz z nadchodzącą wypłatą chciałbym wymienić myszkę bo używam starej bodaj już 10cio letniej. Gram w masę gier ale nie ukrywam, że wymiana myszki jest taregotwana głownie w csgo. Chciałbym na myszkę wydać tak od 150 do powiedzmy 230 złoty. Jest coś co możecie mi polecić?
Nowa myszka
Posiadam myszkę Sharkoon Drakonia i jestem z niej bardzo zadowolony, więc polecam.
Polecam Bloody sniper ZL5, używam i bardzo sobie chwalę. Wysokiej klasy sensor oraz solidne wykonanie. Cena 110-130 zł
Jak do Cs-a to wybor jest maly. Albo jakiś Deathadder a jeszcze lepiej Rival od Steelseries.
Od siebie polecę Zowie Fk1 używam od ponad pół roku i jest świetna
Tylko logitech jeśli chodzi o ~200 PLN oferują to samo co Razery/SS i inne a są tańsze, jadą na tych samych podzespołach i równie dobra ergonomia desing, nie polecam w/w Bloody, to model pochodzący z jednej chińskiej fabryki kupowany przez każdą firmę gównianą obecnie i dokleja każdy tylko swoje logo i zmienia kolory przycisków, elementy wszelkie od plasticków po rzeczy wewnątrz typowo po szajz jakości
Też własnie na wypke mam zamiar kupić i zerknąwszy na te stronę tutaj http://ewojownik.pl/myszka-do-cs-go-jakiego-sprzetu-uzywaja-pro/
zdecydowałem się na Steelseries Rival bo do tej z Kauflanda za 20 zł to już cierpliwości nie mam. Dobry wybór? W maxie chce wydać 200 zł
Najlepsza w tej cenie będzie pewnie Sensei od SS albo Rival
Hmm po prostu znajdź myszkę z dobrym sensorem reszta to kwestia gustu, "najlepsza myszka" nie istnieje.
Sam sensor to nie wszystko.
Musi działać kilka lat oraz dobrze "trzymać się w ręku.
Każdy ma też inny gust co do ciężaru.
Do cs:go to zowie albo steelseries rival. Oczywiscie wybierz myszkę pod rodzaj chwytu, a z tym odsyłam cie do google
Steelseries kinzu v3. Od roku gram na niej w kantera i jedyny minus tej myszy, to brak bocznych klawiszy.
Cześć wszystkim. Wraz z nadchodzącą wypłatą chciałbym wymienić myszkę bo używam starej bodaj już 10cio letniej. Gram w masę gier ale nie ukrywam, że wymiana myszki jest taregotwana głownie w csgo. Chciałbym na myszkę wydać tak od 150 do powiedzmy 230 złoty. Jest coś co możecie mi polecić?