Nowa nadzieja polskiego yt ;)

Znalazłem świetny kanał na youtube i chciałbym się podzielić tym nietuzinkowym odkryciem; po prostu sami zobaczcie:

https://www.youtube.com/watch?v=qVT_-eMqxqA&list=UU_kuSU1Dv6aR7Za8UALj0jg

PS: zna ktoś nazwę programu w jakim nagrywał to video?

comment_CkAT9CejYlm36c54wUozHMORIreqVNGl

Nic nie mówię, ale ostatni filmik dodał bodajże rok temu, chyba kolejny JJ ...

niestety, może jak dacie mu trochę subów wróci do swojej twórczości

Ale zabawne, haha. Cóż za kunszt, hehe. Apogeum twóczości i dowcipu, hihi.

Polecam poczytać komentarze, wyzywają się od 7 latków :D

Poczekajmy kilka lat a filmików od Minecrafta będzie więcej niż wszystkiego innego razem na YT.

Czasem takie produkcje ignoruję a czasem wjeżdżam argumentami jak "Hanka na kartony"(Odrazu odpisują negatywnie itp. ale działa).

PS:Jest to pralka w Huawei(Chińska firma).

d1dd876916_zabijcie_to_.jpg

Dno i metr mułu jak 90% polskiego "jutuba" gdzie tylko majnkrafty, lole i inne gunwa.

E tam, przynajmnije chłopak ma jakieś zainteresowanie poza komputerem, bo widzę, że sporo medali tam ma :)

hahahaha no nie wierze XDDD na początku myślałem że to Rick ale to jest gorsze :P co on grał 1 ręką a drugą nagrywał ? :D

widac w odbiciu w monitorze, ze siostra mu trzyma

Mój idol

Nivis powinieneś dostać warn'a za zasyfianie forum T.T

Ja się pytam po kij takie osoby cokolwiek nagrywają.

Rozumiem młode to głupie... ale bez przesady.

Nivis powinieneś dostać warn'a za zasyfianie forum T.TJa się pytam po kij takie osoby cokolwiek nagrywają.Rozumiem młode to głupie... ale bez przesady.

jesteś moderatorem i skoro uważasz że powinienem dostać za to warna proszę bardzo, podaj tylko tylko konkretny powód i pkt. regulaminu który złamałem jeśli nie to nie rozumiem po co ten komentarz z twojej strony. wg. mnie temat jak najbardziej tu pasuje: dział to hydepark, więc i zasady nieco inne, kanał yt owego użytkowania jest publiczny a sam temat nikogo nie obraża, wręcz przeciwnie ;)

@Fleshpound tak właśnie podejrzewałem że program do nagrywania to pralka.exe

widac w odbiciu w monitorze, ze siostra mu trzyma
@Fleshpound tak właśnie podejrzewałem że program do nagrywania to pralka.exe

Ja też podejrzewałem dużo elementów ale znalazłem tropy niczym w CSI:Miami :)

Co do wyników z laboratorium:

comment_ffHyVvyfqXZ1j0fCXFxv3qM5fLnb6QgJ

Ciekawi mnie ile osób chce się zajmować na Youtube tylko Minecraft'em oraz co ten człowiek chce na nim osiągnąć,gdyż filmik nie jest "wciągający"

Jest nadzieja!Nie trzeba się teraz martwić,tylko szkoda,że "zarabia hajs z jutuba ;////////".

Skoro dzieci biorą sobie za idoli minecraftowych youtuberów to potem takie rzeczy się pojawiają :D.

Znalazłem świetny kanał na youtube i chciałbym się podzielić tym nietuzinkowym odkryciem; po prostu sami zobaczcie:

https://www.youtube.com/watch?v=qVT_-eMqxqA&list=UU_kuSU1Dv6aR7Za8UALj0jg

PS: zna ktoś nazwę programu w jakim nagrywał to video?