Jesteś młodą i ambitną osobą, która interesuje się e-sportem, a także dysponujesz wolnym czasem i masz chęci by dołączyć do grona osób o takich samych zainteresowaniach? Dobrze trafiłeś, ponieważ potrzebujemy takich osób jak Ty!Ogłaszamy pierwszą rekrutację do ekipy naszego serwisu. Szukamy osób kreatywnych, młodych i interesujących się e-sportem, które chciałyby pomóc nam w rozwijaniu się. Jeśli masz wystarczająco czasu, aby dołączyć do nas, koniecznie wyślij nam swoje zgłoszenie.Wymagamy:- dyspozycyjności- znajomości sceny e-sportowej- umiejętności posługiwania się poprawną polszczyznąPoszukujemy osób na stanowiska:- grafik- redaktor- moderator- live stream (komentowanie rozgrywek)Oferujemy:- pomoc w nabraniu doświadczeniaw przyszłości (gdy serwis się rozwinie):- wynagrodzenie z wykonanej pracy- gadgety związane z Electronic Sports Polska- akredytację na organizowane w Polsce imprezy e-sportoweJeśli jesteś wstępnie zainteresowany naszą ofertą, koniecznie skontaktuj się z nami. W swojej wiadomości nie zapomnij dodać kilku słów o sobie, a także załączyć próbki Twoich umiejętności.Kontakt:GG: 4465182E-Mail: m.kardas[at]esportspolska.pl
Adres WWW: http://esportspolska.pl/
Wybaczcie za bezczelną reklamę, ale z tego co zauważyłem to regulamin tego nie zabrania. Tworzę nową platformę eSportową i poszukuję ludzi do pomocy. Uprzedzam wszystkich uszczypliwych, że wiem o istnieniu firm takich jak ESL czy też Allplay. Po co to tworzę? Bo chcę wprowadzić coś świeżego. Zdaje sobie sprawę z tego, że serwis esportowy nie należy do najtańszych, jednak mimo wszystko próbuję.
Póki co w planach mam małe rozgrywki League of Legends i ligę Battlefield 4. Będą to prawdopodobnie turnieje bez nagród, po prostu mamy dość rozbudowany skrypt do organizowania tego i należy go przetestować. Końcem 2013 roku bądź na początku 2014 chciałbym zorganizować coś większego. Pozdrawiam