Nowa przeglądarkowa gra o Pokemonach | Pokemania | Beta | 657 pokemonów | 5 światów

Witam.

Chcę wam przedstawić nową grę przeglądarkową o pokemonach. POKEMANIA

http://gamess.ct8.pl/poke/ 

Jeszcze nie wszystko jest po Polsku lecz to tylko kwestia czasu,raczej ważniejsze rzeczy są już po Polsku.Jak już wspomniałem jest to BETA,lecz nie będzie WIPE.

Pokemania jest przeglądarkową grą MMO.
Gra składa się z 5 światów i 657 pokemonów!
Każdy może dołączyć za darmo.
Naszym celem jest zostać największą grą MMO o pokemonach w sieci.
Pracujemy ciężko aby gra była aktualizowana.

Zarejestruj się już dzisiaj i zgarnij darmowe konto premium na 1 dzień!

Stwierdziłem że ma to być gra w pełni free to play,tak więc każdy otrzymał darmowe konto premium na 999dni.Zapraszam.

Już jutro (23.04.2014) o godzinie 20:30 odbedzie sie 1 turniej!

Trenuj swoje pokemony aby zostac najlepszym trenerem!

Zapisy na turniej zostana wlaczone w środe rano.

ref

Ale wypadałoby najpierw porządnie spolszczyć ten gotowy silnik i wynieść się z darmowego hostingu a dopiero później zasypywać spamem fora. ;)

Nic szczególnego ta gra w sobie nie ma.

Może nic szczególnego, ale piękno tkwi w prostocie. Gram w tą grę już z tydzień, i powiem że wciąga strasznie.

• Graczy online:9

szkoda, ze taka fajna gra ma taka niska grywalnosc

@up Bo... Bo jest nowa? I nie ma jak się reklamować?

Gra urzeka swoją prostotą, nostalgia jednak przyciąga.

Nie oszukujmy sie ale gra tego typu nie wybije sie.

Jedynie co mi sie podobalo to animacje pokemonow nic wiecej, przepraszam ale tylko tyle.

Brakuje postaci ktora exploruje lokacje. Tekstowka z uboga grafika o tematyce pokemon nie ma prawa sie wybic.

PokeMMO > http://gamess.ct8.pl/poke/

Turnieje.
Turniej będzie się odbywać w każdą sobotę o godz. 20:30.
W sobote rano otworzę zapisy do turnieju.
Do soboty pojawi się zakładka w menu "turniej".

Zapraszam

ref

ref

Gra jest niedopracowana i to bardzo brakuje wielu rzeczy przetłumaczenia wysztkiego gotowy silnik to nie wysztko ale żeby gra się rozwijała w dobrym kierunku i byli by ludzie było by okej ale jak w jeden dzien wbijasz taki lvl że dostajesz się do top10 no to przepraszam cię bardzo gdzie widać sens tej gry ? ;> Konkurencyjne gry pokemonów mają dużą grywalność sam w jedne gram u konkurencji już długi czas i jestem z niej zadowolnony ;) A tutaj no wiem ze ręce nogi opadają. Szkoda bo gra zapowiada się fajnie i po co startować z grą jak najważniejszych rzeczy nie ma zrobionych ? najpierw zrób by płynnie dobrze sie grało bugów nie było itp. i dopiero wystartuj z grą ;)

Witam.

Chcę wam przedstawić nową grę przeglądarkową o pokemonach. POKEMANIA

http://gamess.ct8.pl/poke/ 

Jeszcze nie wszystko jest po Polsku lecz to tylko kwestia czasu,raczej ważniejsze rzeczy są już po Polsku.Jak już wspomniałem jest to BETA,lecz nie będzie WIPE.

Pokemania jest przeglądarkową grą MMO.
Gra składa się z 5 światów i 657 pokemonów!
Każdy może dołączyć za darmo.
Naszym celem jest zostać największą grą MMO o pokemonach w sieci.
Pracujemy ciężko aby gra była aktualizowana.

Zarejestruj się już dzisiaj i zgarnij darmowe konto premium na 1 dzień!