Siemka szukam ludzi do L2 na 4game czy był by ktoś chętny zagrać od nowa jestem troszke zielony a każda pomoc się przyda
Nowa przygoda :P
Retail juz nie zyje moze gra tam z 400 ludzi albo i mniej
czyli nie opłaca się grać w L2
Na globalu
Gówno prawda, dużo ludzi gra na globalu i szczerze polecam zagrać
Nie mogę znaleźć w swoich zakładkach stronki, która pokazywała ilość online, np. na takim Lillith. Zna ktoś może adres ? Kończył się chyba na .net , i mogło by rozwiać wszelkie wątpliwości dotyczące popularności takiego Globala, bo zapewniam, że dalej gra dużo ludzi w L2 na oficjalnym serwerze, zwłaszcza po ostatnim patchu, który np. przywołuje z powrotem stary system klas.
Nie ma strony dla statusu serverow z licznikiem online dla 4game EU (Core) i PL (Lilith). Nigdy taka nie powstala i nigdy nie powstanie, nawet admini innovy podaja do wiadomosci ze takowa strona nie istnieje. Ja znam tylko jedna strone z .net a jest to L2on.net, ktora pokazuje online 4Game RU (tylko i wylacznie community RU) i jest ona prowadzona czesciowo przez adminow RU (podpisali jakis kontrakt z strona i z poziomu strony ma sie dostep do rynku). Online na polskim officialu to cos okolo 1k +/- graczy (dlatego ze nie ma tu dualboxa i postacie raczej sa 1:1, czasem ktos sobie odpala 2 konta jesli ma premium) i o wiele wiecej graczy jest na tak zwanym party matchingu na serverach EU niz na PL.
Najnowszy patch wniosl duzo nowego, ja sam zostalem okradziony przez moje poprzednie CP (Stale party) i nie mam zamiaru juz wrocic do gry, a gralo sie swietnie.
Siemka szukam ludzi do L2 na 4game czy był by ktoś chętny zagrać od nowa jestem troszke zielony a każda pomoc się przyda