Nowa przygoda z wow-em

Wołasz kolegę który przychodzi i sam zostaje zabity :P A gankowanie jest fajne ale nie jak zostajesz zabity 10 razy bo jakiś tłusty nerd się na ciebie uwziął a ty chcesz sobie pograć.

a to pogram sobie na burning legionie ^^ oczywiście HORDA!

Jest parę polskich gildii pve po stronie hordy na burning legionie?

95% gildii na BL są polskie

Dobra Panowie. Wczoraj zakupiłem full wow-a. I teraz czas zrobic postac. Widze, zdecydowana wiekszosc poleca BL. I mysle,ze tam zaczniemy ;) Moje GG;45701296. Piszcie co i jak. Ja bym z checia dolaczyl w szeregi Ally. Czekam na gg. Narazie

Jeśli ktoś właśnie rozpoczął grę na BL. To serdecznie zapraszam do wspólnej gry, sam zacząłem dwa dni temu, także wspólne wypady będą przyjemniejsze. Pisać albo tutaj, albo w grze nick: Daintyy

Ja polecam server Auchindoun po stronie Hordy sama grałam przez 2.5 roku w wowa i dobrze mi się tam grało. Istnieją tam dobre polskie gildie pve i pvp (pvp jest dobrze zbalansowane). Nic tylko grać :P

Witam. Jak juz wspomniałem w temacie, mam zamiar zaczac grac w wow-a. Dlaczego? Z bardzo prostej przyczyny. BRAK konkretnych mmo na rynku. Albo to malo graczy, tam znow IS w stylu pay2win. Jak juz mam placic, to za cos w co bd gral z przyjemnoscia. Temat ten kieruje do graczy, ktorzy grali,graja w wow-a, gdyz tylko tacy moga cos o nim powiedziec. Oczywiscie, jezeli juz, zakupil bym gre, z checia dolacze do jakies paczki, z ktora milo spedze czas w swiecie warcrafta. Fajnie by bylo, pogadac na TS,VT (no bo jak sie inaczej posmiac ), posmigac na dungeony,rajdy, wspolne questy itd.

A slyszalem,ze sporo tego w tej grze ;)

Gralem kiedys na prv, chyba nawet Polskim. Wbilem 70 lvl warriorem. Tyle, ze ja mimo wszystko preferuje servery globalne. No to tyle z mojej strony, czekam na wasze posty. Strzaleczka