Nowa przygoda z wow-em

Witam. Jak juz wspomniałem w temacie, mam zamiar zaczac grac w wow-a. Dlaczego? Z bardzo prostej przyczyny. BRAK konkretnych mmo na rynku. Albo to malo graczy, tam znow IS w stylu pay2win. Jak juz mam placic, to za cos w co bd gral z przyjemnoscia. Temat ten kieruje do graczy, ktorzy grali,graja w wow-a, gdyz tylko tacy moga cos o nim powiedziec. Oczywiscie, jezeli juz, zakupil bym gre, z checia dolacze do jakies paczki, z ktora milo spedze czas w swiecie warcrafta. Fajnie by bylo, pogadac na TS,VT (no bo jak sie inaczej posmiac ), posmigac na dungeony,rajdy, wspolne questy itd.

A slyszalem,ze sporo tego w tej grze ;)

Gralem kiedys na prv, chyba nawet Polskim. Wbilem 70 lvl warriorem. Tyle, ze ja mimo wszystko preferuje servery globalne. No to tyle z mojej strony, czekam na wasze posty. Strzaleczka

Ja dzisiaj zaczynam. Dostalem battlechesta od kolegi to mozna pograc przez miecha :) Tylko nie znam sie na serwerach więc wybralem Outland PVP, jak cos to dzis zaczynam grac o 16.Odezwij sie na gg 1158747 bede przed 15

Dziś Wigilia OMG!

Dziś Wigilia OMG!

No i? Dzień jak co dzień.

No i? Dzień jak co dzień.

Cholerny ateista

No ja ide na Pasterke, nie wiem jak wy, ale ja i tak do popołudnia będę grał XD a co do wow-a to memoreloo najwięcej polaków gra na serverze Burning Legion, więc jak chcesz pomulić z ojczyzną to tam.

Co do grania to troche lipa bo na ots -25% expa omg..

Serwer Burning Legion ma zla opinie, ale ja go chwale- sam tam gralem, ludzi poznalem i stwierdzam ze serwer spoko. Gra tam duzo polakow, wiec jest z kim pogadac w ojczystym jezyku, a i zawsze sie jakas gildia znajdzie.

No ja ze znajomym też dzisiaj zaczynamy tzn. ja dzisiaj, on już gra od tygodnia, a wszystko przez to, że dziewczyna kupiła mi battlechesta na święta, ja już zdążyłem cata kupić, ale czekać muszę do wieczora ^^

Ja osobiście polecam burning legion, w sumie wszyscy piszą że "polaczki" , a ja tam zbytnio ich nie spotykam :P Server PvP, zrównoważenie hordy i ally. A jak chcesz do gildii a będziesz grać Ally, to napisz mi PM dodam cię do swojej gildii, zwie się możesz na battle.necie sprawdzić :) Około 400 członków z czego online waha się od 10-100 zależy w jakich godzinach.

Burning legion nie polecam jak chcesz grać ally. Jest straszna przewaga na tym serwerze Hordy co widać przez gankowanie. W pewnych momentach nie da się grać na tym serwerze. Ale jak grasz hordą to idzie całkiem spoko.

Jak potrafisz grać PvP to nie ma tego problemu z hordą, po drugie spotykasz horde od lv 60+ a najczęściej 70+., po trzecie gram w Ally już z 1,5 roku i nie narzekam :D

No jak expiłem ten pierwszy raz w pandarii to non stop mnie ally gankowali.... Widocznie miałem pecha. Ogólnie, to BL wcale taki zły nie jest.

Jak potrafisz grać PvP to nie ma tego problemu z hordą, po drugie spotykasz horde od lv 60+ a najczęściej 70+., po trzecie gram w Ally już z 1,5 roku i nie narzekam

Na pewno :P Jak cię gankują 90 lvle a ty masz 60 to nic nie zrobisz... Niekoniecznie bo już na 25+ spotykasz hordę (w tym gankerów). Wiem bo sam gram ally na BL.

Ja również polecam BL gram tam juz od roku jezeli chce ktoś zacząć ze mną grać to PW :)

Serwer nie jest zły, ale przez te gankerstwo można zawału dostać. Biegają tacy frajerzy na 90lvl i gankują 60lvl. A po za tym jest trochę za dużo hordy, co widać w Pandarii.

UP.

Wołasz kolege z gildi w takiej sytuacji i sprawa załatwiona :)

Uwiesiłeś sie tego ganku jak nie wiem co...

Mi osobiscie podoba sie to gangowanie. Expisz spokojnie, troche wieje nuda i nagle wpada taka ekipa hordziakow na Ciebie i juz masz niezapomniane wrazenia z wowa :D

A, ze przez dluzszy czas gralem rogalem, to problemow nie mialem (blind, stealth, sprint, a jak mialem jakas szane, to sie ich jeszcze pojechalo)

Docencie to- w wielu grach narzekaja na brak open pvp, a w wowie mamy go dosc sporo (tylko szkoda, ze powoli to open pvp umiera)

Dzis od rana expie na pandach i cały czas na mnie ally gankuje jakos nie zauwazylem jeszcze zeby horda biła alluchow ( NAPRAWDE )

Jest parę polskich gildii pve po stronie hordy na burning legionie?