Witajcie dordzy gracze. Właśnie zaczałem grę na serwerze Kapriosa - słyszałem, że tam jest najwięcej Polaków, dlatego tam. Mam 25 lat i od długiego czasu szukam gry, która mi przypadnie do gustu. Właśnie zatrzymałem się na ArchAge i widzę, że ta gra ma potencjał, którego szukałem w wielu tytułach. Szukam aktualnie graczy którzy chcieli by mnie nauczyć czegoś o tej grze pod swoimi skrzydłami. Teraz mam 30 lvl i po prostu wykonywałem misje (questy). Mam Konika Wilka i póki co nie jestem w żadnej gildii i tak jak mówiłem wcześniej szukam grupy graczy z którymi fajnie by się pograło
Czekam na wiadomości..
Nowa przygoda
Szkoda, ze nie sirothe, tam gra bardzo przyjazna gildia Hanza, jakbys zmienil zdanie to mozesz sie przeniesc, generalnie 30lv to jakies 2 godzinki
No szkoda, ale pewnie zostanę na tym serwerze chyba, że ktos jest w stanie mnie podexpić do tego momentu bo nie chciał bym jeszcze raz przez to wszystko przechodzić
Podbijam, zapraszam do nas na serwer Sirothe, jeżeli chodzi o pomoc w expie dungi oraz world bossy, z których dostaniesz kamienie etc. no i co będziemy w stanie to Ci pomożemy ale nie traktuje tego w ten sposób, że przyjdziesz i nagle każdy będzie wkoło Ciebie biegał trzeba szanować czas swój i innych, a tego często brakuje. Gildia jest Polska,chyba na tą chwile jedyna w całości polska jeśli chodzi o serwery legacy, jest to gildia casual, małymi kroczkami dążymy do celu. Jeśli jesteś chętny to wbijaj ts skillfactory.info lub pisz bezpośrednio na grze do Asyria/Demoll/Agnespl/Sanroned. Zanim jednak podejmiesz jakie kolwiek decyzje zapraszam do zapoznania się z systemem działania naszej gildii który znajdziesz w poście na tym forum również w sekcji ArcheAge, pod tytułem HANZA>Sirothe lub coś podobnego. Akurat jestem po robocie więc wybacz chaos tej treści i ogólny nieład ale tak bywa Po zapoznaniu się z treścią posta będziesz miał wyraźny obraz założeń naszej gildii, bynajmniej tych dostępnych dla osób z zewnątrz
Miłego weekendu
Witajcie dordzy gracze. Właśnie zaczałem grę na serwerze Kapriosa - słyszałem, że tam jest najwięcej Polaków, dlatego tam. Mam 25 lat i od długiego czasu szukam gry, która mi przypadnie do gustu. Właśnie zatrzymałem się na ArchAge i widzę, że ta gra ma potencjał, którego szukałem w wielu tytułach. Szukam aktualnie graczy którzy chcieli by mnie nauczyć czegoś o tej grze pod swoimi skrzydłami. Teraz mam 30 lvl i po prostu wykonywałem misje (questy). Mam Konika Wilka i póki co nie jestem w żadnej gildii i tak jak mówiłem wcześniej szukam grupy graczy z którymi fajnie by się pograło
Czekam na wiadomości..