Nowa przygoda

Witajcie dordzy gracze. Właśnie zaczałem grę na serwerze Kapriosa - słyszałem, że tam jest najwięcej Polaków, dlatego tam. Mam 25 lat i od długiego czasu szukam gry, która mi przypadnie do gustu. Właśnie zatrzymałem się na ArchAge i widzę, że ta gra ma potencjał, którego szukałem w wielu tytułach. Szukam aktualnie graczy którzy chcieli by mnie nauczyć czegoś o tej grze pod swoimi skrzydłami. Teraz mam 30 lvl i po prostu wykonywałem misje (questy). Mam Konika :) Wilka i póki co nie jestem w żadnej gildii i tak jak mówiłem wcześniej szukam grupy graczy z którymi fajnie by się pograło :) Czekam na wiadomości..

Szkoda, ze nie sirothe, tam gra bardzo przyjazna gildia Hanza, jakbys zmienil zdanie to mozesz sie przeniesc, generalnie 30lv to jakies 2 godzinki :D

No szkoda, ale pewnie zostanę na tym serwerze chyba, że ktos jest w stanie mnie podexpić do tego momentu bo nie chciał bym jeszcze raz przez to wszystko przechodzić

Podbijam, zapraszam do nas na serwer Sirothe, jeżeli chodzi o pomoc w expie dungi oraz world bossy, z których dostaniesz kamienie etc. no i co będziemy w stanie to Ci pomożemy ale nie traktuje tego w ten sposób, że przyjdziesz i nagle każdy będzie wkoło Ciebie biegał trzeba szanować czas swój i innych, a tego często brakuje. Gildia jest Polska,chyba na tą chwile jedyna w całości polska jeśli chodzi o serwery legacy, jest to gildia casual, małymi kroczkami dążymy do celu. Jeśli jesteś chętny to wbijaj ts skillfactory.info lub pisz bezpośrednio na grze do Asyria/Demoll/Agnespl/Sanroned. Zanim jednak podejmiesz jakie kolwiek decyzje zapraszam do zapoznania się z systemem działania naszej gildii który znajdziesz w poście na tym forum również w sekcji ArcheAge, pod tytułem HANZA>Sirothe lub coś podobnego. Akurat jestem po robocie więc wybacz chaos tej treści i ogólny nieład ale tak bywa :) Po zapoznaniu się z treścią posta będziesz miał wyraźny obraz założeń naszej gildii, bynajmniej tych dostępnych dla osób z zewnątrz :) Miłego weekendu :)

Witajcie dordzy gracze. Właśnie zaczałem grę na serwerze Kapriosa - słyszałem, że tam jest najwięcej Polaków, dlatego tam. Mam 25 lat i od długiego czasu szukam gry, która mi przypadnie do gustu. Właśnie zatrzymałem się na ArchAge i widzę, że ta gra ma potencjał, którego szukałem w wielu tytułach. Szukam aktualnie graczy którzy chcieli by mnie nauczyć czegoś o tej grze pod swoimi skrzydłami. Teraz mam 30 lvl i po prostu wykonywałem misje (questy). Mam Konika :) Wilka i póki co nie jestem w żadnej gildii i tak jak mówiłem wcześniej szukam grupy graczy z którymi fajnie by się pograło :) Czekam na wiadomości..