Nowa ranga na forum

W związku z coraz to większą populacją na forum i portalu ludzi wyznających jeden cel: zhejtować guru, wychodzę z inicjatywą stworzenia nowej rangi: Guru Hater.

Do tego wprowadzenie nowej opcji, ukrycia wszystkich postów (na forum) i komentarzy (na portalu), użytkowników z tą rangą. Umiliłoby to bardzo życie, takim jak ja, którzy mają dość czytania w co 2 komentarzu, bezpodstawnego gadania na guru, jaki to on jest be, pomimo że autorzy pokazują swój poziom IQ.

Dziękuje, dobranoc.

Ciekawy pomysł popieram

Też popieram.

Jaki troll xD.A tak na poważnie to ludzie hejtują guru za pisanie bzdur..... (np ostatnio był news o tym czemu gw2 to gw2 skoro tam nawet nie ma wojny gildii).Chociaż samo okazywanie tego w wulgarny sposób mnie zaczyna irytować.

Popieram :)

Boże, naprawdę? Nie przesadzajcie. Jeżeli ktoś nie lubi guru to mu być to odwzajemnione? Niech sobię hejtują w końcu takie nastały czasy.

swietny pomysl

Jaki troll xD.A tak na poważnie to ludzie hejtują guru za pisanie bzdur..... (np ostatnio był news o tym czemu gw2 to gw2 skoro tam nawet nie ma wojny gildii).Chociaż samo okazywanie tego w wulgarny sposób mnie zaczyna irytować.

Po 1, ludzię hejtują guru bo im się nudzi.

Po 2, choć sam gram w GW2 (i grałem przez 3 lata w 1) i jestem fanem, także uważam, że brak GvG strasznie boli (tytuł na tą chwilę tak naprawdę nie ma nic wspólnego z samą rozgrywką). Zwłaszcza, że GW2 od początku miało być nastawione na esport.

Po 1, ludzię hejtują guru bo im się nudzi.Po 2, choć sam gram w GW2 (i grałem przez 3 lata w 1) i jestem fanem, także uważam, że brak GvG strasznie boli (tytuł na tą chwilę tak naprawdę nie ma nic wspólnego z samą rozgrywką). Zwłaszcza, że GW2 od początku miało być nastawione na esport.

Ale fabuła gry polega na wojnach gildii.W gw2 teraz nie ma aren i wojen gildii, ale wszystko zostanie wprowadzone.Gra nie dawno wyszła, chcą naprawić najpierw te rzeczy które są wprowadzone, a dopiero potem dodać nowe.

Bardzo innowacyjny pomysł, lecz czy znajdzie on swoje zastosowanie? Wątpię. Równie dobrze takim osobom moderatorzy mogliby dać permanentnego bana, niż ukrywać ich wiadomości. Na jedno wychodzi.

Popieram ale na forum powinny być też inne rangi np co 100 postów

Na mój gust, to wam sie zwyczajnie, z nudow w d*pach poprzeracalo. Idąc za ciosem wprowadzmy rangę "mrhania lover".

Ja chce range mrhania Lover. A ta z guru to troche bez sensu. Czym będzie się to różniło od perm bana?

Każda inicjatywa jest dobra, więc popieram w 100 % ;).

P.S : ja nawet nie wiem kto, ten guru ;).

A ta z guru to troche bez sensu. Czym będzie się to różniło od perm bana?

Może mi sie wydaje ale ten pomysł to nie jest tak do końca na serio...

Ja tam komentarzy na portalu nie czytam, więc aż tyle tego hejtu na naszego dobroczyńce nie widziałem, ale wydaje mi się, że hejtowanie go jest troche bez sensu. Koleś pisze dla was te newsy a wam się nie podoba, że wyraża w nich swoje zdanie? Przecież nikt was nie zmusza, żebyście się z nim zgadzali, right?

Guru jest naszym redaktorem i chwała mu za to że wrzuca tak wiele newsów. Czasem wygłosi w nich swoje zdanie trochę pohejci ale to jego sprawa. Jak nie podoba się niektórym to co on piszę to niech sami zaczną to robić. Zobaczymy wtedy kto będzie kogo hejtować.

To część taktyki: guru coś napisze czego użyszkodniki nie chcą czytać, a nawet widzieć (załóżmy, że to nie kompletne bzdury jak często) co jest przyczyną masy komentarzy, flameu, wyświetleń strony - więc interes się kręci w najlepsze.

Co do tematu: w d*pach się poprzewracało...

Nie wiem co ludzie mają do guru. Bardzo podoba mi się jego styl pisania.

I dalej czekam na "Mrhania Lover". :P

A jakby guru nie pisał to byłby płacz że nie ma newsów, więc ludzie powinni się cieszyć, hejt hejtem, dobrze że guru robi to co robi, chwalić go za to. Gdyby nie on to strona była by właściwie martwa.

Nikt nikomu nie każe ani wchodzić na tą stronę, ani czytać newsów guru. Chce, to pisze, co on z tego ma oraz w jaki sposób to robi to już jego prywatna sprawa. Jest masa innych serwisów o grach MMO.