Nowa strona internetowa! Szukasz teamu?

Od razu zaznaczam, że ta strona nie ma na celu stworzenie konkurencji temu portalowi i forum! Jest to raczej pomoc dla graczy, którzy szukają innych ludzi do wspólnej gry!

Siemanko!

Chciałbym pochwalić się nową stroną stworzoną przezemnie i mojego znajomego.

Na czym ona polega? Otóż jak grasz sobie w MMO, to chciałbyś sobie z kimś pograć.

Nie chce Ci się szukać po wielu forach o grze jakiegoś chętnego, albo chociaż jakiegoś

tematu, gdzie możesz dać ogłoszenie, że takowego szukasz.

I tutaj pojawiamy sie my, a raczej nasza strona. Tworzymy zbiór graczy szukających

nowego teamu, ludzi do gry, zakładających nowy team... Jeżeli Ty też szukasz

kogoś, z kim będziesz mógł pograć w którąś grę, MMO, lub szukasz teamu do

gier rankingowych lub turnieji, to my Ci to ułatwiliśmy.

portal: www.makeateam.pl

forum: www.makeateam.pl/forum

Co myślicie o takim pomyśle na stronę?

Czy przejdzie to wśród takiego napływu nowych gier F2P?

Wypowiadajcie się! :)

PS. Link

Pomysł niezły, pewnego rodzaju podobieństwo na Naszego tematu w projekcie tylko w formie forum.

Dodaj dział o PWI a na pewno skorzystamy jako nowo powstała gildia. Jeśli szukacie jakiejś współpracy zapraszam na pw, jeśli nie znasz mojego projektu zapraszam na qqicode.oq.pl. Powodzenia i pozdrawiam. :)

Ok.

Zapraszam innych do wypowiadania się ;)

Może znajdziecie jakieś błędy na tej stronie, to piszcie je tutaj, lub na PW. Będę bardzo wdzięczny.

Dużo razy będziecie jeszcze zmieniali database i skrypty forum? Pomału robi się nudne te ciągłe rejestrowanie. ;s Chyba podziękuje.

Ten styl to nie wiem kto wam robił, ale radzę poszukać dobrego grafika bo obecny styl wygląda jak ... no właśnie i tu brak mi słów :P

oj tam o stylach się nie dyskutuje :lol: ważne ile jest wejśc na stronę, a tak trudno rozchulać forum, oby się utrzymało i życzę jak najlepiej :) bo jak na razie to widziałem 4 wejścia xD

Pomysł fajny jak najbardziej, styl myślę do poprawy ale to z biegiem czasu ;P Ja również ruszam z forum http://e-sportowo.eu jeśli chcesz wymienić się bannerem lub buttonem napisz na PW

Szybciej na tym forum się coś znajdzie, niż u was :), nie trafiony pomysł, przecież wszystko jest tu na forum, a ta strona ma masę odwiedzin i znalezienie/umówienie się na grę, to nie problem.

Szybciej na tym forum się coś znajdzie, niż u was , nie trafiony pomysł, przecież wszystko jest tu na forum, a ta strona ma masę odwiedzin i znalezienie/umówienie się na grę, to nie problem.

Nie problem, a i tak szukanie ekipy tutaj nie wypala. :D Max 7 dni wspólnego grania i ludzie odchodzą.

Jestem pierwszy raz na stronie, a od razu mam czy chcę się wylogować? Coś jest nie halo. Pomysł trafny, moim zdaniem. Wystarczy poświęcić troszkę czasu ogólnemu wyglądowi strony, dopracować nieco i będzie cacy.

Szybciej na tym forum się coś znajdzie, niż u was , nie trafiony pomysł, przecież wszystko jest tu na forum, a ta strona ma masę odwiedzin i znalezienie/umówienie się na grę, to nie problem.

Edit:

Tak tylko pomyśl ile tu jest użytkowników :)

Witajcie.

Niestety popełniłem błąd reklamując stronę wtedy, kiedy była nieskończona, lecz teraz jest już skończona na 100% (oczywiście w miare upływu czasu będzie zmieniana grafika itp), lecz skrypt zostanie już ten sam.

Te forum jest raczej o dyskusji na temat gier, daj nam trochę czasu, jest to kompletnie nowe forum :)

Pomysł dobry, ale przydałby się lepszy design strony :).

Chodzi Ci o portal, czy forum.

Jeśli chodzi o portal, to będzie zmieniany na 100%, ale forum chyba całkiem nieźle wygląda :P

Od razu zaznaczam, że ta strona nie ma na celu stworzenie konkurencji temu portalowi i forum! Jest to raczej pomoc dla graczy, którzy szukają innych ludzi do wspólnej gry!

Siemanko!

Chciałbym pochwalić się nową stroną stworzoną przezemnie i mojego znajomego.

Na czym ona polega? Otóż jak grasz sobie w MMO, to chciałbyś sobie z kimś pograć.

Nie chce Ci się szukać po wielu forach o grze jakiegoś chętnego, albo chociaż jakiegoś

tematu, gdzie możesz dać ogłoszenie, że takowego szukasz.

I tutaj pojawiamy sie my, a raczej nasza strona. Tworzymy zbiór graczy szukających

nowego teamu, ludzi do gry, zakładających nowy team... Jeżeli Ty też szukasz

kogoś, z kim będziesz mógł pograć w którąś grę, MMO, lub szukasz teamu do

gier rankingowych lub turnieji, to my Ci to ułatwiliśmy.

portal: www.makeateam.pl

forum: www.makeateam.pl/forum

Co myślicie o takim pomyśle na stronę?

Czy przejdzie to wśród takiego napływu nowych gier F2P?

Wypowiadajcie się! :)

PS. Link