Nowa strona o LOLu

Witam , szukam ogarniętych osób do tworzenia strony "www" o LOLu ja niestety nie mam możliwości stworzenia strony sam ale mając 2-3 pomocników damy radę.

Na stronie będą znajdować się poradniki do LOLa , miejsca w których gracze będą mogli się umawiać na mecze, drużyny które będą złożone z 5 osób (cos jakby gildie w innych grach), w przyszłości mini turnieje i wiele wiele innych.Zapraszam.

adres strony którą robiłem na szybko to samo tyczy się skórki strony:http://league-of-legends.y0.pl/news.php

kontakt ze mną w grze pod nickiem:Razer24 (na razie nie bo jestem na feriach)

gg:5280900

Ja bym powiedział, że strona jest stworzona nawet bardzo na szybko. :X

Kolego, potrzeba Ci do tego masy kasy i ludzi do moderacji. Sama budowa strony musi być conajmniej dobra, żeby zachęcała ludzi do korzystania ze strony.

Heh...Niewiem na co ta kolejna strona o LoLu jak juz sa 2 dobre polskie strony....

hmm z taką stroną i silnikiem PHP-Fusion daleko nie zajedziesz...ale powodzenia

PHP-Fusion dlaczego nie ? Są strony na tym silniku dobrze prosperujące tylko trzeba go umiejętnie zedytować ;)

PHP-Fusion dlaczego nie ? Są strony na tym silniku dobrze prosperujące tylko trzeba go umiejętnie zedytować

bo są znacznie ciekawsze silniki, lepiej funkcjonujące i bezpieczniejsze, a kolega podający link ma "golasa" ;)

Olać już ciekawość, fusion jest po prostu zbyt dziurawy i mało elastyczny.

Nie wiem.. w sumie to właśnie lubie takie zabawy ze stronami WWW ale się na tym nie znam,lecz jakby co to znam się na LOL'u i jak coś mogę cos powiedzieć na ten temat :P

Witam , szukam ogarniętych osób do tworzenia strony "www" o LOLu ja niestety nie mam możliwości stworzenia strony sam ale mając 2-3 pomocników damy radę.

Na stronie będą znajdować się poradniki do LOLa , miejsca w których gracze będą mogli się umawiać na mecze, drużyny które będą złożone z 5 osób (cos jakby gildie w innych grach), w przyszłości mini turnieje i wiele wiele innych.Zapraszam.

adres strony którą robiłem na szybko to samo tyczy się skórki strony:http://league-of-legends.y0.pl/news.php

kontakt ze mną w grze pod nickiem:Razer24 (na razie nie bo jestem na feriach)

gg:5280900