Siemka.A wiec przechodze z gimnazjum do technikum.Oddalem juz papiery teraz musze zawieśc kopie świdectwa i Wyniki egzaminow.5 lipca sa wyniki i musze zawieśc orginal świadectwa,i tu jest pytanie czy ja musze byc osobiscie czy moze Mi np. Siostra to zawieśc? Z gory Dzieki
Nowa Szkoła
Sam jestem w tej samej klasie co Ty, ale myślę, żeby mogła ale musiała by mieć jakiś swój dowód i twój.
Jak moj dowod chyba legitymacje ;DD ale musze miec pewnośc,chce jechac do Holandii (na cale wakacje).Dlatego pytam
Pewności od nas raczej nie będziesz miał, jeśli nie masz daleko do szkoły zawsze możesz się zapisać.
No raczej bede musiał pojechac i sie zapytac ;)Dzieki za odp,
Zadzwoń do szkoły. Jak to jest jakaś większa szkoła to powinna mieć stronę internetową z numerem do sekretariatu.
papierów Ci się zawieść nie chce? Wstyd....
Raczej samodzielnie, jak dobrze pamiętam trzeba się podpisać.
A wie ktoś czy kopię świadectwa daje tylko do szkoły pierwszego wyboru czy do każdej?
A wie ktoś czy kopię świadectwa daje tylko do szkoły pierwszego wyboru czy do każdej?
papiery dajesz tylko do szkoly pierwszego wyboru, jesli sie nie dostaniesz, papiery powedruja dalej
Musi to byc prawnie upowazniona osoba. Nie wiem jak to wyglada, dalem tylko info
Ale papiery czyli te "podanie" czy świadectwo z wynikiem testu które dostanę w piątek?
Człowieku, wiem że w gimnazjum nie uczą myślenia, ale serio... Zadzwoń po prostu do tej szkoły i się dopytaj. Info z pierwszej ręki najlepsze, pamiętaj.
Ludzie... Jeszcze trochę i będziecie pytać na tym forum czy zadek podcierać z czy pod włos...
Ludzie... Jeszcze trochę i będziecie pytać na tym forum czy zadek podcierać z czy pod włos...
^Poooopieram.
Nie wydaje mi się żeby mógł ktoś zrobić za Ciebie, chyba będziesz musiał złożyć podpis po oddaniu papierów.
Osobiście.
Tematy pojawiają się całkiem interesujące, zwłaszcza z rana można się pośmiać. Zapewne wszystko zależy od placówki, nie potrzebnie traciłeś czas na zakładanie wątku, mogłeś go wykorzystać na telefon do sekretariatu, 100% pewne informacje i znacznie szybciej. Tak czy inaczej dyskusja się toczy, chłopaki mają co pisać i jest okej.
Taa ;D Własnie dzwoniłem muszę byc osobiscie
A prawda jest taka ,że chłopok chciał nabić trochę postów
Siemka.A wiec przechodze z gimnazjum do technikum.Oddalem juz papiery teraz musze zawieśc kopie świdectwa i Wyniki egzaminow.5 lipca sa wyniki i musze zawieśc orginal świadectwa,i tu jest pytanie czy ja musze byc osobiscie czy moze Mi np. Siostra to zawieśc? Z gory Dzieki