Nowe Części do kompa

Witam.Mam taki problem/pytanie odnośnie mojego komputera.Chce mu włożyć coś nowego np.GTX650Ti ew.Bez ti.I tu jest moje pytanie co musze wymienić by moc mu to włożyć ? Parametry:

-Płyta głowna:M68M-S2P

-Procesor:AMD Athlon II X2 250

-Karta Graficzna:NVIDIA GeForce GT 220

-2 Ramku.

-Win 7.

Zasilacz:Tyle ile sie dowiedziałem tyle napisze...AC~230V 4A 50HZ (400 FORCE) Jakis zasialcz Power Supply.Coś takiego.

A i może później procka.I oczywiście prosze o pomoc róznież z prockiem jaki tak a jaki nie.

Pozdrawiam Vesnito.

Na pewno musisz wymienić zasilacz... (posiadasz Take Me 400 Force)

Wsadzając samą "lepsza" (ale tez słabą kartę jak bez Ti) nie wiele ci to pomoże dlatego

ILE MASZ DO WYDANIA !

600-700 zł na pierwszą rzecz.Poźniej jeszcze dostane troche kasy na kolejne potrzebne częsci. Chociaż też nie chce wszystkiego dać na zasilacz.Ale jeżeli będzie trzeba.

EDIT:Chciałbym żeby ten komputer jakoś chodził do premiery Bf'a 4.I prosze aby odrazu podac co zmienić i na co,cenę również ;p.

Witam.Mam taki problem/pytanie odnośnie mojego komputera.Chce mu włożyć coś nowego np.GTX650Ti ew.Bez ti.I tu jest moje pytanie co musze wymienić by moc mu to włożyć ? Parametry:

-Płyta głowna:M68M-S2P

-Procesor:AMD Athlon II X2 250

-Karta Graficzna:NVIDIA GeForce GT 220

-2 Ramku.

-Win 7.

Zasilacz:Tyle ile sie dowiedziałem tyle napisze...AC~230V 4A 50HZ (400 FORCE) Jakis zasialcz Power Supply.Coś takiego.

A i może później procka.I oczywiście prosze o pomoc róznież z prockiem jaki tak a jaki nie.

Pozdrawiam Vesnito.