Nowe forum o mmorpg

Więc chciałbym zareklamować moje forum i giercynach mmo nie jest jeszcze w pełni gotowe bo założyłem je dopiero dzisiaj ale do jutra powinno być gotowe (może) :-D o to link

www.mmorpg24.fora.pl

Hehehe, dobre, powiem ci co mnie tak rozbawiło, ale uważaj! Będe szczery!:

1. (hihi) forum z grami mmo jest naprawdeeeee dużo, nie powiem , że lepszych od twoich ani gorszych, poprostu dużo ludzi już myślało o takim czymś "a założe sobie forum.. ble ble ble...", i powiem ci wprost, około 95% tych ludzi zrezygnowało, czemu? (Punkt 2)

2. Sam piszesz to forum ,nic orginalnego nie wprowadzsz, masz to co podstawowe fora czyli :

-Temat o MMO

-Pytania odpowiedzi

-Offtopic

-I z tego co zauważyłem wprowadziłeś małe "conieco" :-P

No ale to nie koniec :-) (zle, prawda?)

3. Forum jest na kompletnie złej domenie! Jak to można ustawic na mmorpg24.fora.pl, porpsotu bleeeeeeee, skzoda gadać! Znajdz lepszą domenę! BO klik -> zrób forum -> Hurra mam forum!, to znowu nie taka wielka robota.....

No ale nie będe taki okrutny :) Powiem Ci co POWINIENEŚ zrobić, by choć twoje forum wyróżniało się z tych 95% innych for o dokładnie takiej tematyce:

To tak:

-NAJWANIEJSZE, ALE TO NAPRAWDE WAZNA JEST O-R-G-I-N-A-L-N-O-S-C!!!!!! ORGINALOSC! Jak będziesz miał takie fora jak inni to powiem ci szczerze NIGDZIE ALE TO NIGDZIE NIE RUSZYSZ!! No więc zastanów się, co możesz zrobić "by przyciągnać internautów". Np. dam ci podpowiedz :P (z tego forum) TO forum żyje, bo ma dokładnie ustaloną tematyke, ładna oprawa, i co najważniejsze! - szybka i funkcjonalna! Tzn. Wskakuje na strone główną, i od razu mam po boku wszystkie darmowe gry! Nie musze sięrejestrować czy inne rzeczy robić (dzięki którym trace czas) by dostać sie na oczekiwaną strone! TO JEST WAZNE! .............................

Nie bede pisał więcej :) BO szczerze - nie chce mi sie - a jak napisze jeszcze z 2x tyle to nikt tego nie przeczyta :) Hihi, jak chcesz coś wiedzieć napisz do mnie na gg:P

A i dodam, że pomimo takiego okrutnego osądu warto robić fora, nawet dla samego siebie - czemu? BO uczymy się ich obsługiwać! A w przyszłości (jak będziemy chcieli załozyć prawdziwe forum) to może nam się przydać......

srry za błedy (jak są, bo sprawdzać tekstu też mi sie nie chce :-P)

Nie skomentuje samego faktu powstania kolejnego fora o mmorpg (konkurencji :mrgreen: )

Skomentuje skorzystanie z serwisu fora.. jak już koniecznie chcesz mieć forum stwórz je w jakimś innym hoście, np. http://xup.pl/ lub spróbuj postawić w 100% własne forum na jakimś darmowym hostingu (yoyo itp. )

Forum chyba usunę bo z MilanPL zgadzam sie w całkowitości mało kto wchodzi na forum dla tego zrobię forum o conquer online bo z tego co słyszałem no to szybko fora o cq sie napełniają o mmorpg mósiał bym długo czekać ale może sie ktoś rejestnie założę nowe forum o cq a tamto narazie zostawię choć krucho to widzę że ktoś sie rejestnie :-P

no to link do moje forum o cq :-D

www.cq.xup.pl

mósiał

Najpierw zainwestuj w Firefoksa, bo Cię będą Twoi userzy objeżdżać, a tego chcemy uniknąć, prawda? Ach, no i nie korzystaj z gotowych layoutów. Jak widzę forum z jakimś, którego nie widziałem od razu zachęca mnie to do jego przejrzenia.

Ja korzystam z firefoxa i nie wiem czemu mi pokazuje że z explolera.

A tak wogulę wie ktoś jak na xup zamieścić avek :?: :?:

Jeżeli funkcja wgrania avataru na serwer jest zablokowana zapewne trzeba podać adres zewnętrznego obrazka. Wgraj go na imageshack i podaj bezwzględną ścieżkę do obrazku.

Aha thx dzięki za pomoc

Wróciłem do pomysłu pracowania nad forum www.mmorpg24.fora.pl ponieważ mam już pare osób chętnych do jego prowadzenia le niestety nadal mało wiec szukam chętnych do jego prowadzenia jeśli jesteście chętni to piszcie na gg lub pw

Sorry za post pod postem

Milan niejezdzij tak po fora.pl ja tam zakladam fora klanow/spjuszow bo obsluga jest prosta jak budowa cepa bojowego niekazdy ma talent do robienia czegos ambitnego:)

pozdro

BTW zeby forum zylo trzeba je stymulowac a tu juz niema znaczenia jaki serwis ale umiejetnosci glownie admina(chociaz niezli modzi tez ie zaszkodza:)

Aha gdybys napisal2x wiecej i tak bym przeczytal w koncu trzeba sie uczyc (wiec jednak ktos przeczytal :D)

moje forum teraz jest pod adresem www.mmorpg24.xad.pl także mam stronę narazie na niej nic nie ma bo zajmuję sie forum www.mmorpg24.lua.pl

Więc chciałbym zareklamować moje forum i giercynach mmo nie jest jeszcze w pełni gotowe bo założyłem je dopiero dzisiaj ale do jutra powinno być gotowe (może) :-D o to link

www.mmorpg24.fora.pl