Nowe forum związane z lolem?

logo.png

Witam, mam do was pytanie a za razem prośbę.
Napiszcie czego wam brakuje / co chcielibyście zobaczyć na forum związanym z lol'em.
(tworzę forum)

## Edytuje :

Poszukuję ludzi z pomysłami, którzy znają się na tworzeniu stron (ja się znam) [Skrypt myBB 1.6], grające min 2-3lata w Lola, no i ogarnięte ogólnie.

M.in :

• Administratorów - 1
  • Super Modów - 1
  • Moderatorów - 2
  • Newsmanów - 2,3
  • Ekspertów. - Im więcej tym lepiej. (tutaj własnie przydałoby się te 2,3 lata praktyki gry. Oczywiście jeżeli ktoś gra miesiąc a wie więcej niż np. ja
    to uprzejmie zapraszam =] )

Jeżeli ktoś myśli że się nadaję niech napisze w paru słowach swoje preferencje, tutaj czy na pw.

Pozdrawiam Kapynovsky!

Wszystko co możliwe już pewnie zostało opatentowane gdyż lol nie jest jakoś super rozbudowany. Mimo wszystko ja chętnie poczytałbym o np. mechanice botlan'e, sensownych taktykach oraz countrach przeciwko adc i takie tam pierdołki.

- Ciekawe poradniki dot. taktyk oraz bohaterów
- Na bieżąco uzupełniane wyprzedaże oraz rotacje bohaterów
- Ciekawych tematów do dyskusji

Wszystko co powiedzieliście wezmę pod uwagę, jeżeli ktoś byłby chętny do pomocy to zapraszam na pw!

Zapraszam chętnych do pomocy.

warn_ico.png
Odświeżamy co 72 h ~ NS

logo.png

Witam, mam do was pytanie a za razem prośbę.
Napiszcie czego wam brakuje / co chcielibyście zobaczyć na forum związanym z lol'em.
(tworzę forum)

## Edytuje :

Poszukuję ludzi z pomysłami, którzy znają się na tworzeniu stron (ja się znam) [Skrypt myBB 1.6], grające min 2-3lata w Lola, no i ogarnięte ogólnie.

M.in :

• Administratorów - 1
  • Super Modów - 1
  • Moderatorów - 2
  • Newsmanów - 2,3
  • Ekspertów. - Im więcej tym lepiej. (tutaj własnie przydałoby się te 2,3 lata praktyki gry. Oczywiście jeżeli ktoś gra miesiąc a wie więcej niż np. ja
    to uprzejmie zapraszam =] )

Jeżeli ktoś myśli że się nadaję niech napisze w paru słowach swoje preferencje, tutaj czy na pw.

Pozdrawiam Kapynovsky!