Nowe gameplay'e CABALA 2: dungeon, walka z GM'em oraz Force Blader

Wreszcie coś nowego, wreszcie coś lepszego, aniżeli bezsensowne strzelanie łukiem do mobków. Znalezione na YouTube materiały do istna śmietanka CABALA 2: od Force Bladera, po zabawę w dungeonie na 17 lvl, kończąc na... walce 30 graczy vs GameMaster, w której... ... widzimy wiele świateł, wybuchów i nic poza tym. S...

Wyświetl pełny artykuł

buhahahhaha, tak jak myślałem, produkt zostanie zjexxxy

z zaprezentowanych gameplayów stwierdzam że gra jest przynajmniej w 70% podobna do Prius Online

i zapewne wkrótce będzie można dostrzec więcej podobieństw,

no cóż można się było spodziewać tego w epoce grafiki, a nie grywalności czego przykładem mógł być Cabal Online,

"dwójka" niestety nie sprostała oczekiwaniom, może zbyt wygórowanym ale zawsze,

przecież po kontynuacji ciekawego tytułu nie można spodziewać się tego samego, ponieważ nie ma być to jakiś patch czy większy update tylko nowy tytuł

jestem zadowolony że w ogóle nie czekałem na tą grę,

mogę tylko poczekać na prezentacje systemu skilli i jakichś między-gildiowych pojedynków ;)

Wreszcie coś nowego, wreszcie coś lepszego, aniżeli bezsensowne strzelanie łukiem do mobków. Znalezione na YouTube materiały do istna śmietanka CABALA 2: od Force Bladera, po zabawę w dungeonie na 17 lvl, kończąc na... walce 30 graczy vs GameMaster, w której... ... widzimy wiele świateł, wybuchów i nic poza tym. S...

Wyświetl pełny artykuł