Ktos mi wytlumaczy ile kosztuja obecnie stare heriloomy? Mam na mysli bronie zbroje i trinkety wlasciwie wsio czego nie kupi sie w guild reward. Mniej wiecej ile czasu potrzeba na ich zdobycie mam postac na 90lv i chcialbym zrobic nowa ale zeby bylo troche latwiej : )
Nowe heriloomy
Starych heirloom nie kupisz juz za jp u vendora jedynie albo na arenie w wotlku gdzie robisz daily i zbierasz tokeny bodjaze za ktore kupisz. Jednak raczej nie zdazysz tego zrobic przed wodem jesli bys chcial.
Kurcze szkoda chcialem szybciej wbic 90lv. Czyli zostaje mi wyslac komus rafa albo sie meczyc ponad 2tyg grajac 2h dziennie?
Tak, możesz expić nadal z 3 heirloomami z guilf vendora albo wysłać rafa albo przyjąć rafa na nowo.
Istnieje również możliwość kupienia heirloomow za tokeny na Darkmoon Isle, (tokeny zbierasz za daily eventowe, które są naprawdę łatwe). Jeżeli naprawdę Ci zależy aby je szybko wyfarmić polecam stworzyć kilka postaci i na każdej zbierać walute na jeden heirloom, do końca eventu można bez problemu w ten sposób wyfarmić cały set. Wejście na Darkmoon Isle znajduje się pod Thunder Bluff (dla Hordy) oraz w okolicach Gold Shire (dla sojuszu).
Ktos mi wytlumaczy ile kosztuja obecnie stare heriloomy? Mam na mysli bronie zbroje i trinkety wlasciwie wsio czego nie kupi sie w guild reward. Mniej wiecej ile czasu potrzeba na ich zdobycie mam postac na 90lv i chcialbym zrobic nowa ale zeby bylo troche latwiej : )