Nowe konto po perm banie poprzedniego

Jak to jest tutaj ustalone? Dostałem perm bana na konto Fermi od jedynej panienki (tej Hello Kitty) któregoś moda - zapewne dzz lub revolutio.

Założyłem drugie o nazwie SecondFermi i tez dostałem perma tym razem za multi konto.

Rozumiem ze nie mogę w tej piaskownicy mieć więcej kont mimo ze poprzednie są zbanowane 4ever?

Zaraz pewnie dostane IP bana i bd musiał IP zmieniać dlatego chciałbym uzyskać obie informacje.

PS. Od kiedy są warny za złośliwość?!

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

mod_ico.png
Za Multikonto. - Dzz'

Warny na tym forum lecą w zależności od tego czy moderatorzy mają okres czy nie. Jest ich kilku więc na cały miesiąc przypada około 15 dni kiedy buzują im hormony i mają swoje humorki przez które wszystko ich drażni i lecą warny.

perm_ico.png

mod_ico.png
Za multikonto. Ponczoszkomen = KoneserGier. - Dzz'

Nie okres albo nie, tylko ten osobnik spamował i wyzywał ludzi już nie raz, dziwie się, że udało mu się dobić te 400 postów przed permem. Tak czy siak, nie można mu dać jakiegoś perma na IP czy coś?

Ps. A perma dla FlashGordona to się w końcu doczekamy?

Nie okres albo nie, tylko ten osobnik spamował i wyzywał ludzi już nie raz, dziwie się, że udało mu się dobić te 400 postów przed permem. Tak czy siak, nie można mu dać jakiegoś perma na IP czy coś?Ps. A perma dla FlashGordona to się w końcu doczekamy?

problem masz do mnie dzieciaku, udowodnij mi więcej niż 1 obrazę użytkownika tego forum to po 1, po 2 nigdy nie używałem w stosunku do ludzi wulgaryzmów jak i nie używałem ich w moich postach, pomogłem też wielu ludziom w tematach związanych z hardware, a nie moja wina że sporo inteygentów tutaj ma taki sam poziom IQ jak temperatura pokojowa więc czasami mnie ponosi, a next time zamiast płakać i robić offtop, to pisz do mnie na PW chłopcze możemy wyjaśnić twoje wątki w moją stronę w 4 oczy

cześć i czołem

a co do tematu masz bana to masz i tego nie zmienisz, zamiast płakać publicznie pisz PW do moda

Edit:

chłopcze bądź dzieciaku to twoim zdaniem obraza ? abo wpis o inteligencji skierowany w niczyją stronę ?

lubisz tak napisać sobie jedno zdanie z niczego w temacie nie dotyczącym ciebie, robiąc offtop przy okazji ? ale następny post jest, to już będzie 398 .... gratulacje

W tym poście już obrażasz :D

Flash Gordon masz błą w nazwie gier w które grasz. Pisze się "Path", a nie "Patch".

Co do tematu za co dostawałeś warny na pierwszym koncie, że wreszcie perm ci wleciał?

Aż brak słów na ciebie. Obrażasz go mówiąc do niego "dzieciaku". Widać w jakim kontekście tego używasz więc to jest obraza.

PS. Temat chyba można zamknąć, bo sprawa wyjaśniona.

Warcraft947 - nie spamował tylko pisał, nie obrażał tylko naśmiewał i prowokował dzieci dosc podobne jak ty.

Wróć do szkoły i przeczytaj czwarte zdanie.

Sam widzisz nawet do końca nie przeczytasz a spamisz swoje żale. W ogóle post nie na temat, więc wypadałoby żeby warn polecial wedlug reguł tej piaskownicy....

A ty flashZordon idź ze swoją ekipą power ranger's tramwaje straszyć bo nie odpowiedziałeś na żadne moje pytanie i tez spam robisz za co powinien być warn. Skoro IQ ludzi z tutaj równa się temepraturze pokojowej to twoje równa sie z temperaturą zamarzania wody.

Nie bd gadal przez pw piszę tutaj

Każdego warna miałęś uzasadnionego pod odpowiednim postem, więc gdzie widzisz problem. Poza tym myślę, że lepszym rozwiązaniem było by napisanie do admina, który by z Tobą i modami wszytko wyjaśnił. A to, że nazywasz forum piaskownicą... na pewno chcesz tutaj wracać?

Juz wyjasniam.

Fermi zarobil 14 warnow albo 15, nie pamietam, a to jest rownoznaczne z permem. Wczesniej dostawal bany czasowe, ale nie zmienil swojego postepowania, stad ten ban na stale. Fermi nie jest tutaj mile widziany, a wiec kazde kolejne konto rownoznaczne bedzie z permem.

Co do KoneseraGier - multikonta nie sa tutaj tolerowane, stad perm.

a co mozna zrobis zeby zdjac warny?

Ale mogłeś już zamknąć ten temat, panie dający warny za offtop za pierwszy post we własnym temacie?

@Up - Napisz jakąś recke na forum, czy poradnik. Jakiś mod/admin może ci wtedy zdjąć warny.

@Up x2

Nic, niby dlaczego warny miałyby być zdejmowane? Wtedy nie byłoby sensu ich istnienia.

@UP

To są skrajne sytuacje i tylko gdy mod/admin ma dobry humor, albo jesteś naprawdę wzorowy.

Ten post nie ma sensu, ponieważ Warcraft947 i ProGmR mnie wyprzedzili. Wiem, żę jak się odczeka jakiś dłuższy czas to też można mieć ściągnięte warny.

Jak to jest tutaj ustalone? Dostałem perm bana na konto Fermi od jedynej panienki (tej Hello Kitty) któregoś moda - zapewne dzz lub revolutio.

Założyłem drugie o nazwie SecondFermi i tez dostałem perma tym razem za multi konto.

Rozumiem ze nie mogę w tej piaskownicy mieć więcej kont mimo ze poprzednie są zbanowane 4ever?

Zaraz pewnie dostane IP bana i bd musiał IP zmieniać dlatego chciałbym uzyskać obie informacje.

PS. Od kiedy są warny za złośliwość?!

perm_ico.png

mod_ico.png
Za Multikonto. - Dzz'