Nie okres albo nie, tylko ten osobnik spamował i wyzywał ludzi już nie raz, dziwie się, że udało mu się dobić te 400 postów przed permem. Tak czy siak, nie można mu dać jakiegoś perma na IP czy coś?Ps. A perma dla FlashGordona to się w końcu doczekamy?
problem masz do mnie dzieciaku, udowodnij mi więcej niż 1 obrazę użytkownika tego forum to po 1, po 2 nigdy nie używałem w stosunku do ludzi wulgaryzmów jak i nie używałem ich w moich postach, pomogłem też wielu ludziom w tematach związanych z hardware, a nie moja wina że sporo inteygentów tutaj ma taki sam poziom IQ jak temperatura pokojowa więc czasami mnie ponosi, a next time zamiast płakać i robić offtop, to pisz do mnie na PW chłopcze możemy wyjaśnić twoje wątki w moją stronę w 4 oczy
cześć i czołem
a co do tematu masz bana to masz i tego nie zmienisz, zamiast płakać publicznie pisz PW do moda
Edit:
chłopcze bądź dzieciaku to twoim zdaniem obraza ? abo wpis o inteligencji skierowany w niczyją stronę ?
lubisz tak napisać sobie jedno zdanie z niczego w temacie nie dotyczącym ciebie, robiąc offtop przy okazji ? ale następny post jest, to już będzie 398 .... gratulacje