Nowe mmo

Witam. Po godzinach pisze sobie taka gierke mmo. I chcialbym sie spytac czy gierka w ktorej prowadzisz swoja postac , zdobywasz lvl ekwipunek (cos jak Wow w wersji planszowej) na zasadzie tur ma szanse kogos zainteresowac?

Cos w stylu ze kazda nowa tura jest wykonywana co 1 min a nie na zasadzie ze tu klikassz i juz tam jestes..

A coś więcej bo gry polegające na prowadzeniu postaci to większość via ,ale co do tur to mi si podoba. Każdy będzie klikać codziennie po tyle samo tur. np by zabłysnąć w Knights należy siedzieć godzinami i czekać kiedy to energia się odnowi. A klimat jaki być? (uważam ,że o gwiezdnych wojnach by się dobrze sprzedał o ile tego nie schrzanisz) i jaki silnik?

Ma szanse ale są 2 głowne warunki :

- świat musi być naprawde ciekawy/oryginalny ( bo prawie wszystko już jest) , mi osobiście bardzo spasowałby klimat Requiem:Bloodymare

-System tur musi być naprawde dobrze pomyślany zwłaszcza jeśli ma to przypominać gre planszową nop ilość pkt ruchu zależna od rasy profesji etc...............

Ma szanse ale są 2 głowne warunki :- świat musi być naprawde ciekawy/oryginalny ( bo prawie wszystko już jest) , mi osobiście bardzo spasowałby klimat Requiem:Bloodymare-System tur musi być naprawde dobrze pomyślany zwłaszcza jeśli ma to przypominać gre planszową nop ilość pkt ruchu zależna od rasy profesji etc...............

Co do systemu tur to było miło, żeby była zależność od punktów rozdanych do statystyk :)

Coś to będzie w stylu pokemonów (anime):D tylko mmo

Fajne :D mi się podoba. A pokemony i star warsy lubię więc jak już ją zrobisz to napisz xP

pokemon vs. star wars

Wybierz swoją stronę :lol:

ale mysle ze w takich grach jest najwazniejsze zebys nie musial siedziec caly dzien zeby cos osiagnac - przemysl to dokladnie ;)

Pokemony bym wybrał :D

A właśnie jak się nie siedzi z pół dnia przy grze to się zbyt dużo nie osiągnie :P

Gwiezdne Wojny to bardzo fajny temat tyle, że nie możesz go wykorzystać :/ Lucas to jest taki cham, że sra się o robienie fanfilmów, a co dopiero gier w 'jego' uniwersum.

Racja z tego co wiem jest do tej pory jest JEDNA gra via bbmmog która wykorzystuje silnik Gwiezdnych Wojen tylko , że jest ona po angielsku. Możesz spróbować ją stworzyć mi się zdaje, że w PL nikt się nie powinien czepnąć o takie coś, a wiele osób bardzo chętnie by zagrało ponieważ takich gier w Polsce nie ma, a już w klimacie gwiezdnych wojen to ze świeczką szukać.

W Polskie PBF y gra zaledwie kilka osób a The Jedi Code coś długo się reanimuje.

Witam. Po godzinach pisze sobie taka gierke mmo. I chcialbym sie spytac czy gierka w ktorej prowadzisz swoja postac , zdobywasz lvl ekwipunek (cos jak Wow w wersji planszowej) na zasadzie tur ma szanse kogos zainteresowac?

Cos w stylu ze kazda nowa tura jest wykonywana co 1 min a nie na zasadzie ze tu klikassz i juz tam jestes..