Nowe servery od gf

Witam.Zainspirował mnie news na stronie głównej mmo.org.pl

Mianowicie i krótko.Ma ktoś zamiar grać na nowym serverze, jeśli takowy wyjdzie?

Witam,

moim zdaniem to dobry pomysł z tym nowym server gdyż każdy zacznie grać od zera :D i każdy będzie męczył się z itemami itp :) a nie all kupi na markecie i będzie można zaistnieć jakoś w tym świecie,a tak to marne szanse na starych serverach gdzie ludzie grają od początków tej gry. Jak będzie nowy server to na pewno na niego się przeniosę narazie testuję postacie na Fraya ;)

jeden użytkownik wytłumaczył, że nowy serwer wejdzie w razie zapełnienia się obecnych więc tak naprawde nie wiadomo kiedy go otworzą, jakby jednak otworzyli to możliwe ze też bym się przeniósł, ale to zalezy od moich znajomych z którymi gram. :P

Serwer zostanie wproawdzony jesli aktualne serwery zostana zapelnione ,dodatkowo ma to byc 1 serwer i nie wiadomo czy pvp czy pve ,wiec nawet po miesiacu F2p moga go nie wprowadzic bo to GF. Lepiej grac na tym ,wbijesz juz 40 poziom do tego momentu i ci sie raczje nie bedzie chcialo.

a tak w ogóle co do znajomych to jak gracie na server'ze Fraya i macie TS'a to dajcie namiary, bo lepiej jak się gra w grupie i też mniej więcej w prowadzi do gry ;) moje Gg: 1104552 ;)

Chętnie bym pograł na nowym serwerze, szczególnie PVP.

Ja osobiście gram na Killianie i jest naprawdę okej.

Tak nawiasem pisząc, działa Wam tera czy staje Wam na launcherze i pisze ciągle 'Loading' i się kręci jakby kółeczko? :D

Witam.Zainspirował mnie news na stronie głównej mmo.org.pl

Mianowicie i krótko.Ma ktoś zamiar grać na nowym serverze, jeśli takowy wyjdzie?