Cześć wszystkim!
Moje pytanie jest krótkie ale jestem bardzo ciekawy Waszych opinii. Czy według Was warto zacząć grać na nowym serwerze Sikander, który to ma się pojawić jutro wraz z patchem ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam.
Cześć wszystkim!
Moje pytanie jest krótkie ale jestem bardzo ciekawy Waszych opinii. Czy według Was warto zacząć grać na nowym serwerze Sikander, który to ma się pojawić jutro wraz z patchem ?
Szczerze nie rozumiem dlaczego gameforge próbuje jeszcze bardziej podzielić wcale nie dużą populację gry na dodatkowy serwer, a moim zdaniem nie opłaca się zaczynać na nich gry, bo rynek opanują gracze, którzy przeniosą sobie postacie razem z dobytkiem na owy serwer.
W patch notach jest wzmianka,że transfer jest zablokowany.
Wiesz przez ile? Przez tyle co zawsze, pierwsze 2 tygodnie.
Z drugiej strony jak ktoś zaczyna grać na starym serwerze to jest skazany na single player w mmo bo wszyscy mają wszystko zrobione. Poza speedrunami na które ktoś Cię weźmie bo poprosisz to zabawy z contentu nie będziesz miał żadnej. Chociaż pewnie wszystko i tak jest maksymalnie znerfione... Sam bym pograł bo mam wielki sentyment do tej gry ale nie mam czasu
Z tego co się orientuję to w tym patchu ma być generalna przeróbka bamów. Co to znaczy? Nie wiem, gf bardzo mało szczegółów podał odnośnie całego patcha. Do tego całkiem zgrabny i bardzo fajny moim zdaniem nowy "stary" model ulepszania ekwipunku(to samo co w B&S). Uważam, że dwa tygodnie blokady transferu to wystarczająco dużo. Grając średnio 3-4 h dziennie jest się w stanie dobić 65 lvl i dostać +14 set z eventu, a później i tak czy siak każdy będzie ulepszać ten sam set dostępny z questa.
Tylko event z setem +14 zakończył się właśnie dzisiaj, co do bamów zmian nie ma, ale mają być (3 patch od nas na KR). Tyle co zmieniono world bossy by JESZCZE łatwiej robiło się achievementy. Najbliższą nowością nie licząc enchatingu, instancji to będzie Elin Gunnerka i Human Male Brawler.
Czy tylko mi się wydaje, że zakończył się event z setem, który w tej chwili po przemianie enchantingu będzie w zasadzie niczym? Albo bardzo prosty do zdobycia? No bo chyba nie dali ludziom tego czwartego poziomu itemów nie?
vm8 +14 = mid tier set +6
Cześć wszystkim!