Nowy H&S, o którym nie słyszałem wcześniej:
http://store.steampowered.com/app/681860/Wild_Buster_Heroes_of_Titan__MMOARPG/
Świetny H&S, których bardzo brakuje na rynku gier MMO. Najbliżej mu do DIablo 3. Podobnie jak tam wybieramy zestaw skilli, który z czasem ulepszamy, podnosząc lvl każdego z nich. Bardzo dynamiczna rozgrywka, która daje satysfakcję. Dungeony zarówno do gry solo jak i w party. Sporo możliwości zdobywania, tworzenia i ulepszania ekwipunku, który wypada praktycznie wszędzie. Najlepsze itemy zdobywamy ze skrzynek, a te dropimy z bosów na końcu każdej instancji. Grafika bardzo przyjemna dla oka, podobnie oprawa dźwiękowa. Czekam z niecierpliwością na premierę. Póki co w Alphie sporo rzeczy jest jeszcze niedostępnych. Dużym plusem jest to, że mimo wczesnego dostępu nie spotkałem bugów, które utrudniały by zabawę. Dla wielbicieli MMO dodam, że jest możliwość kupowania/zdobywania petów i mountów Dodatkowo podnosimy naszą rangę, a to automatycznie wpływa na nasze statystyki. Jestem bardzo mile zaskoczony, zwłaszcza, że nie przepadam za grami SiFi, wolę klasyczne RPG w stylu fantasy. Tutaj jednak tego nie odczuwamy, możemy biegać z mieczami, czy kuszą, a niekoniecznie z futurystyczną bronią. Klasy i ich skille wyglądają w taki sposób, że praktycznie każdą możemy grać solo, mimo że są podzielone na DPS, Tank, czy Support. Jeśli jeszcze odkryję coś ciekawego to dodam z czasem do tego krótkiego opisu. Pozdrawiam