-200zł miesięcznie wydając na grę to wystarczająco (nie wiem co jest w IS)
-jak z gildiami przyjmują nowych (chodzi o takie większe)
-do pt jaka klasa jest najczęściej brana ? (chcę zagrać klasą o którą ludzie się biją żebym ja nie musiał się bić o miejsce w PT )
-max lvl niema a 62 to max kto wbił w korei (przecież skośnoocy to maniacy XD )? czy expienie z 62 na 63 to taki wielki przeskok expa ?
1. Tu nie wydaje się pieniędzy cyklicznie. jeśli chcesz wydać sobie 200zł... to hmmm powiedzmy że powiem Ci na co wydać. ![:) :)]()
2. Tego Ci nie jestem w stanie powiedzieć, w tej grze liczy się gear i lvl - w tej kolejności. Jeśli jesteś nowy ale jesteś w stanie przykoksać na tyle by dobić lvl i zebrać gear na taki poziom by uczestniczyć w guildiowych questach i wojnach --- to zapewne tak.... w przeciwnym wypadku proponujesz poszukać mniejszej ale aktywnej gildii, która powiedzmy "douczy" Cię o grze.
3. Ta gra to nie B&S czy inna gierka podzielona na PTki z dungeonami. Tutaj PT tworzy 5 osób, nie ma znaczenia jakie klasy są w niej ale jakie mają lvle i jaki gear :P. Na próżno szukać Ci tu dungeonów takich jak w B&S czy innych grach mmo.
4. Nie ma tutaj max lvla, tutaj jest "soft cap" - content pozwala na zdobycie konkretnego lvla bez konieczności podłączania się pod kroplówkę. Do 60 idzie znośnie, z 60 na 61 zwalnia około 4-krotnie zdobywany exp, po 61 ten skok jest jeszcze większy, także idzie to okropnie długo :D.