Nowi użytkownicy

P.S przepraszam za błąd napisania UŻYTKOWNICY W TYM TEMACIE JAKO NAGŁÓWEK :) POMYLIŁO MI SIĘ :P

Piszę tutaj, ponieważ ostatnio zacząłem przyglądać się osobom piszącą w temacie: Szukam MMO. Większość osób to osoby, które mają napisane 1 lub 2 posty i to w tym temacie. Zarejestruje się ktoś nowy na forum, to tylko idzie na temat: Szukam MMo, ktoś mu odpisuje i koniec jego odwiedzin na forum. Tak jest z użytkownikami (niektórymi). Pomyślałem sobie, by zrobić takie coś by osoby które zalogowały się na forum nie mogłyby pisać nowych tematów w szukam MMo tylko jak będą mieli odpowiednią ilość postów np. 15 postów(oczywiście mogliby by tam pomagać). Może sprawiło by to, że coraz więcej osób nie wchodziło i rejestrowało się tylko po to, by napisać temat Szukam MMO i koniec. Czy to jest dobry pomysł ?? To proszę o skomentowanie tego. :)

Ma to swoje wady i zalety, z doświadczenia wiem, że jak były rozdawane adminy do cs'a, to na forum był również próg do napisania postów. Co z tego wynikło? Administrator, zyskał wiele wątków oraz wiadomości, ale tak naprawdę, to był tylko jeden wielki spam, robiąc śmietnik na forum.

Moje zdanie, co do tego, jest obiektywne - spróbować zawsze można =]

raczej to nie wyjdzie...

w końcu po coś jest zrobiona ta sekcja na forum...

raczej masowe kasowanie kont nieaktywnych... ale to nie rozwiąże tej sytuacji... ehh..

nie wiem... może Administracja coś wymyśli :P ale nie zauważyłem żeby to komuś innemu przeszkadzało,

może lepiej to po prostu zostawić?...

Teoretycznie pomysł dobry, ale jeżeli ktoś ma wejść na forum tylko po to żeby napisać temat Szukam MMO to i tak zrobi, więc nie ma to większego sensu. Zresztą, szukałem i chyba nie ma takiej opcji, albo ja nie widzę, albo siła wyższa w postaci naszego Root Admina musi tu interweniować :)

Pomysł niezły, lecz zaczął by się masowy spam, by dojść do nabicia 15 postów. :P

Jak dla mnie pomysl bardzo dobry i bylo by milo gdy go wprowadzono .

Forum by ozylo i nie pisaly by tylko osoby ,ktore sa tu na stale . Wiadomo chyba kto ,jezeli sie tu udziela.

No ,ale jak ktos napisal powyzej ludzie zaczeli by szybko spamic 15postow wtedy temacik i nara lub poprostu by sie wkurzyli i napisali na innym forum.

No fakt, albo-albo :) Ma to swoje + i -. Wprowadziłbym to chętnie ale nie mam jak, mam związane ręce :)

Jak dla mnie to byłby duży + dla forum. Lecz trzeba pomyśleć również o spamie który powstanie w celu nabicia 15 postów. Ale ja jestem na Tak ;)

Znów się za coś zabiorą czego nigdy nie skończą. Już i tak planów mamy od grona.

No z tym spamem do 15 postów to też racja. Ale przedstawiłem to, bo pomyślałem, że te forum ożywi się. :)

A nie tylko Szukam MMO

Jestem na nie. Czemu? Po pierwsze, tak jak wyżej wspominaliście to doprowadzi to do trzech rodzajów sytuacji:

a. kolesik zobaczy, że musi żeby zacząć pisać tematy sam musi trochę popisać - pójdzie na inne forum (sam tak zawsze robię jak potrzebuję jakiegoś forum 'tylko na chwilę')

b. pospamuje, pospamuje, napisze idiotyczne posty i zrobi temat, dostanie i pójdzie w pizdu

c. pospamuje, pospamuje, napisze idiotczne posty i zrobi temat, spodoba mu się na forum i zostanie pisząc następne głupie posty

Raz na ruski rok zdarzy się ktoś, kto będzie pisał mądrze. Ale to byłaby naprawdę rzadkość. Takie moje zdanie...

No z tym spamem do 15 postów to też racja. Ale przedstawiłem to, bo pomyślałem, że te forum ożywi się. A nie tylko Szukam MMO

Masz fajne intencje, lecz większość tych co piszą w temacie szukam mmo, to nieogarnięte dzieciaki...

Dlatego lepiej mieć fajną ekipke ludzi, którzy umieją się zachowac itp, niż stado mózgo-jebów...

Mr. Hania i Kebra666 mówią o mnie! :D hehe, żartuje :P

tak jak wcześniej było wspomniane, każda opcja ma swoje + i -

może naprawdę lepiej zostawić tak jak jest?... :blink:

Tak zostawcie tak jak jest w końcu to forum o mmorpg trzeba pomagac ludziom którzy szukają swojego jedynego.

Tak zostawcie tak jak jest w końcu to forum o mmorpg trzeba pomagac ludziom którzy szukają swojego jedynego.

Ja nie nalegam żeby to zmienić. Podałem tylko swój pomysł. I można powiedzieć, że zrozumiałem tego plusy i minusy po przeczytaniu komentarzy. Więc nie mam pretensji, że to nie zostanie przyjęte. Nawet może lepiej ... nie będzie spamu do Szukam MMO :)

P.S przepraszam za błąd napisania UŻYTKOWNICY W TYM TEMACIE JAKO NAGŁÓWEK :) POMYLIŁO MI SIĘ :P

Piszę tutaj, ponieważ ostatnio zacząłem przyglądać się osobom piszącą w temacie: Szukam MMO. Większość osób to osoby, które mają napisane 1 lub 2 posty i to w tym temacie. Zarejestruje się ktoś nowy na forum, to tylko idzie na temat: Szukam MMo, ktoś mu odpisuje i koniec jego odwiedzin na forum. Tak jest z użytkownikami (niektórymi). Pomyślałem sobie, by zrobić takie coś by osoby które zalogowały się na forum nie mogłyby pisać nowych tematów w szukam MMo tylko jak będą mieli odpowiednią ilość postów np. 15 postów(oczywiście mogliby by tam pomagać). Może sprawiło by to, że coraz więcej osób nie wchodziło i rejestrowało się tylko po to, by napisać temat Szukam MMO i koniec. Czy to jest dobry pomysł ?? To proszę o skomentowanie tego. :)