Nowicjusz

witam. chciałbym sie od was dowiedzieć czy warto pakować sie w tą gre. koledzy mówią że to była gra ich życia , najlepsza w jaką grali. i to mnie tak zachęciło do tego cabala. da sie tam grać? ludzie mówią że gra zrobiła sie łatwa : i dobrze , nie lubie trudnych MMO. grafike widziałem , gra mi sie pobiera a ja sie was pytam czy nadal można w tą gre grać tak jak "za dawnych czasów" jak to moi kuple mawiają kiedy to była taka "świetna zabawa" ?

nie warto czas tej gry minął na serwerach sama koksiarnia została:)pozdrawiam

To też była gra mojego życia ( 5 lat gry ) ale teraz to już niestety nie ten cabal :<

Niedługo na wejść ep10 i podobno będą silniejsze moby, dużo ma się zmienić

Nadal warto grać, jeśli nigdy się nie miało do czynienia z grą.A łatwa jest na poczatku.Wiadomo koksiarnia jest, ale są i gildie graczy low.Jak chcesz grać to jupiter.Najwiecej ludzi, dużo polaków.

Opłaca się grać zawsze, rozkręcisz się, a już bedziesz latał na jakieś sensowne dungi :)

W cabala gra dosyc duzo ludzi, wcale nie jest tak latwo jak mowia, gra nadal ma bardzo ciekawe rzeczy do zaoferowania, wiec jak najbardziej, jesli masz chec, to graj :)

Na najnowszym serwerze Red Moon pewnie jeszcze tylu koksów nie ma ale za to populacja serwera jest chyba najniższa ze wszystkich. A gra ciekawa i warto spróbować.

Pewnie, że warto ! Nie słuchaj takich ludzi, którzy mówią, iż to już nie to samo. Może dla nich tak właśnie jest wchodzą uptade'y, które nie każdemu pasują (gdyby ich nie było krzyczeli by, że nic nie ulepszają i wszystko stoi w miejscu wtedy również by opuścili grę). Skoro nigdy nie grałeś w Cabala a ściagasz go to już o czymś świadczy, że jednak Ci się w niej coś podoba. Powodzenia ! :)

w cabala zawsze mozna pograc. to jest klasyka

ostatnio skusiłem sie na tę grę z populacją nie jest źle bardzo duzo ludzi w to gra ale jednak nie przekonała mnie do tego aby na dłużej zasiadł przy tej grze jedyne co mi sie w tej grze podobało to system skilli a i jeszcze dostawałem dc po 30 minutach grania

Można się brać. Ostatnio grałem i bardzo dużo ludzi dalej w to gra. Dalej imponuje mnie "pokaz" skilli w cabalu.

Można się brać. Ostatnio grałem i bardzo dużo ludzi dalej w to gra. Dalej imponuje mnie "pokaz" skilli w cabalu.

Archeolog , codziennie to samo....

Jak juz odkopal, to tylko napisze, bo na stronie nie bylo newsa o tym, ze w zeszlym tygodniu Cabal dostal bardzo duzy update, wiec jakcys starzy wyjadacze moga sobie go sprawdzic :P

Miedzy innymi dodali Eod B3F i RW5 bike.

witam. chciałbym sie od was dowiedzieć czy warto pakować sie w tą gre. koledzy mówią że to była gra ich życia , najlepsza w jaką grali. i to mnie tak zachęciło do tego cabala. da sie tam grać? ludzie mówią że gra zrobiła sie łatwa : i dobrze , nie lubie trudnych MMO. grafike widziałem , gra mi sie pobiera a ja sie was pytam czy nadal można w tą gre grać tak jak "za dawnych czasów" jak to moi kuple mawiają kiedy to była taka "świetna zabawa" ?