Nowiusieńki, 20-minutowy gameplay (z komentarzem PL!) z Heroes of the Storm

Miły prezencik na święta: nowy, 20-minutowy gameplay z Heroes of the Storm, o tyle szczególny, że słyszymy tam polski komentarz.Uther, Nova, Tyrael i reszta walczą na mapie Cursed Hollow. Jak łatwo zauważyć, rozgrywka – mimo że to MOBA – nie przypomina t...

Wyświetl pełny artykuł

Oho, ale zaskoczenie; najlepszy polski komentator użycza swojego głosu w pokazowej potyczce HotSa (jak zwykle fajnie się oglądało i słuchało przy udziale Michała) :)

Gra wygląda świetnie ale LoLa nie pobije i tak. Natomiast już teraz widać, że nowe dziecię 'Zamieci' wywieje z ARTSowego podium DotA 2, co mnie bardzo i to bardzo cieszy. To także pewnie przejmie innych graczy z każdego dzisiejszego MOBA, plus tych wielkich obrażonych na LoLa.

Tak czy siak, jako stary gracz DotA, LoLa i fan Blizzardowskich epickich gier, nie mogę się doczekać Heroes Of The Storma. Amen.

Mam nadzieję, że to była ironia, bo moim zdaniem komentarz jest tragiczny.

Saluś polecam posłuchać jak komentuje najważniejsze mecze SC2 dla polaków.

Mam nadzieję, że to była ironia, bo moim zdaniem komentarz jest tragiczny.

Tak jak wyżej. ZEDD zajmuje się ogólnie tylko i wyłącznie SC2, ale i tak dobrze sobie poradził jak na nieznaną mu działkę gier MOBA i do tego produkcja o której mało kto co wie.

Nie wiem jak ze Starcraftem, ale jeśli chodzi o ten mecz to nie poradził sobie kompletnie.

Moim zdaniem komentarz ogólnie dobry, tylko brak doświadczenia i informacji na temat gier MOBA, przez co czasami źle coś wymawiał, sekundowe zwiechy, czy taka - moim zdaniem - wyczuwalna niepewność tego co komentuje. Jeśli ogarnie lepiej temat to na pewno będzie świetnym komentatorem tego gatunku.

Cóż nie znam się na komentowaniu tego typu gier, ale moim zdaniem nie było najgorzej. Najważniejsze informacje zostały przekazane, a to raczej najważniejsze. Gość ma w porządku głos, dobrze się go słucha.

Co do samej gry to szczerze grałem zbyt długo w lola, aby szybko się przyzwyczaić do czegoś takiego. Jak dla mnie wygląda to dosyć dziko, lecz bardzo interesująco. W przyszłości chętnie bym zagrał.

A tutaj mamy kolejny filmik z udziałem HotS, a w roli komentatora, ZEDD. Zapraszam.

Fajna gra C:

Miły prezencik na święta: nowy, 20-minutowy gameplay z Heroes of the Storm, o tyle szczególny, że słyszymy tam polski komentarz.Uther, Nova, Tyrael i reszta walczą na mapie Cursed Hollow. Jak łatwo zauważyć, rozgrywka – mimo że to MOBA – nie przypomina t...

Wyświetl pełny artykuł