Nowosci w BWE3!

http://www.arena.net...a-weekend-event

Nowości:

- rasy sylvari i asura

- nowa mapa dla lvl;i 17 - 20

- pierwsze grywalne "minigame activity" czyli po prostu minigierka - Keg Brawl - przenoszenie beczki z trunkiem na drugi koniec zamarznietego jeziora. Sa dwa zespoly, mozna sobie przeszkadzac w wykonaniu zadania itp itd

- vistas - cos jak punkty widokowe, znajdujesz, aktywujesz i podziwiasz

- nowa mapa spvp - nowoscia na tej mapce beda npce warte duza ilosc punktow (mini bossowie prawdopodobnie nalezacy do kazdego z walczacych teamow)

- WvW - wprowadzenie solowych elementow do WvW czyli tzw " sentry" za ktore oczywiscie tez mozemy dostac punkty

- wipe :P tak, wszystko co dotychczas ugraliscie na poprzednich beta weekendach bedzie wymazane z pamieci, wszyscy zaczynaja od nowa, to samo bedzie przed oficialnym startem 28 sierpnia

- mozna bedzie kupowac gemy za pomoca karty kredytowej i paypala - ilosc gemow ktore zakupimy tego weekendu bedzie nam zwrocona po oficialnym starcie gry

- arenanet bedzie streamowac na zywo beta weekend !

Pozdrawiam i do zobaczenia w grze soon :)

Osobiście to najbardziej się cieszę z tego, że w końcu zagram :D Chyba wszystkimi dostępnymi rasami spróbuję, albo i nie. Sylvari może na oficjalną premierę sobie zostawie by mieć później więcej zabawy.

Ja teraz ogarnę Sylvari aby mieć jakiś początek na premierę ;)

A ma ktos moze jeszcze jakis klucz ? bo po samych streamach ciezko mi ocenic czy zakupywac gre ...

http://guildwars2.com.pl/potrzebny-klucz-wygraj-go-z-rockalone2k/

Tak wiele okazji przespałeś? Na prawie każdej stronie klucze rozdawali. Tu masz ostatnią szansę.

Chciałbym takze zauwazyc ze update clienta jest juz dostepne - kolejne 40 000 plikow do sciagniecia. Wiec kto ma wolny net radze juz zaczac :D

~1,5gb

@up

Racja, kolejny update dostępny - dzięki za info :) Coś mi się pobierało i po minucie koniec - takie długie to to nie było :P

Najbardziej interesuje mnie ta minigierka - Asurą lub Sylvari raczej nie będę grał.

Ja jeszcze nie mialem okazji sprawdzic GW2 na zadnym BWE wiec dla mnie wszystko to bedzie nowosc. Planuje pograc sylvari poniewaz na pewno nie wybiore ich jako moja pierwsza rase na oficialnym starcie gry (raczej jako ostatnia). Na pewno pierwsze pogram asura 28 sierpnia!

pozwolisz prodii na rozszerzoną listę zmian :]

- możliwość tworzenia postaci ras Asura i Sylvari wraz z eksploracją ich krain startowych i stolic

- nowy region Brisban Wildlands przeznaczony dla postaci poziomu 17-20 położony między lokacjami ludzi, asur i sylvari

- W stolicy nornów Hoelbrak dostępna będzie jedna z bardziej rozbudowanych mini-gierek - Keg Brawl. Zawodnicy podzieleni na dwie drużyny będą mieli za zadanie przetoczyć beczkę po oblodzonym jeziorze do swojego punktu odbioru w celu zdobycia punktów. Przy okazji oczywiście można się trochę poobijać po mordzie czy pokopać z przeciwną drużyną - typowa zabawa dużych ludzi :)

- nowy system Vista dzięki któremu w określonych miejscach na mapach będziemy mogli przystanąć i odpalić sekwencję filmową, aby popodziwiać krajobrazy z różnych widoków kamery

- nowa mapa PvP Legacy of Foefire zrealizowana oczywiście dla trybu conquest. Tak jak w przypadku poprzednich map (dwaj bossowie i trebuszety) znajdziemy tutaj ciekawe urozmaicenie, mianowicie po mapie będą rozstawieni strażnicy NPC, a także grupa "Guild Lordów" których pokonanie zapewni sporą ilość punktów

- nowości nie ominęły także WvWvW. Dla małych grupek, a nawet pojedynczych graczy twórcy przygotowali nowy typ obiektów do kontroli - Sentries. Takie małe posterunki będą bronione przez pojedynczego strażnika i zapewne warte będą 1 punkt

- Gem Store zostanie oficjalnie otwarty w celu przetestowania systemu płatności. Wszelkie kamienie jakie zakupimy podczas tego BWE zostaną dodane do naszego konta podczas premiery

Czeka nas także hard wipe zarówno przed jak i po becie, czyli każdy od nowa zaczyna.

http://www.arena.net...a-weekend-event

Nowości:

- rasy sylvari i asura

- nowa mapa dla lvl;i 17 - 20

- pierwsze grywalne "minigame activity" czyli po prostu minigierka - Keg Brawl - przenoszenie beczki z trunkiem na drugi koniec zamarznietego jeziora. Sa dwa zespoly, mozna sobie przeszkadzac w wykonaniu zadania itp itd

- vistas - cos jak punkty widokowe, znajdujesz, aktywujesz i podziwiasz

- nowa mapa spvp - nowoscia na tej mapce beda npce warte duza ilosc punktow (mini bossowie prawdopodobnie nalezacy do kazdego z walczacych teamow)

- WvW - wprowadzenie solowych elementow do WvW czyli tzw " sentry" za ktore oczywiscie tez mozemy dostac punkty

- wipe :P tak, wszystko co dotychczas ugraliscie na poprzednich beta weekendach bedzie wymazane z pamieci, wszyscy zaczynaja od nowa, to samo bedzie przed oficialnym startem 28 sierpnia

- mozna bedzie kupowac gemy za pomoca karty kredytowej i paypala - ilosc gemow ktore zakupimy tego weekendu bedzie nam zwrocona po oficialnym starcie gry

- arenanet bedzie streamowac na zywo beta weekend !

Pozdrawiam i do zobaczenia w grze soon :)