Nowy chamo

*edit

Jednak OP w ch*j, jeśli zacznie ogarniać... Twitchem na solo ciągle hit'n'run zjade go do 1/2 hp, potem popełnię błąd i spadam na combo. Najważniejsze to nie dostać się w jego zasięg.

ja zgadzam sie z Asterek. darius jest niezly ale to sie tylko tak wydaje ze to taki kox. ja wpierw mnialem "dariusofobie" i jak gdzies darius szedl to ja wialem ^^ ale jak sie "zpiolem"(xD) i go podeszlem z zaskoczenia to nie jest taki mocy jak sie wydaje...

PS. nie powiedzialem ze jest slaby. jak ktos go zobaczy w przeciwnym teamie to wiać!!!!! :)

Problemem jest ulti ponieważ zadaje dmg normalny ze stackiem AD 0,75 ale na maks pasywce zadaje 2x tyle plus 1,5AD więc ulti OP.

Jak wspomnial wyzej Maqes - wypuszczamy OP champa, ludzie kupuja bundle, nerfimy . Nie wydaje mi sie wlasciwie, zeby w late Darius byl jakims szalem, raczej early-mid.

I tak od początku LoLa, Varus też był OP do Darius Patcha, czasami jak go nafeedujesz to dalej taki jest. Koło się zamyka a RIOT farmi kase

I tak od początku LoLa, Varus też był OP do Darius Patcha, czasami jak go nafeedujesz to dalej taki jest. Koło się zamyka a RIOT farmi kase

Mam jedną odpowiedź na takie zarzuty: Xerath. Od swojego pojawienia się jest cholernie grywalny, a nie dostał żadnego patcha (ani nerfa, ani buffa). Ot, taki idealny balans.

prosze was darius op xD?

yorick>darius

nidale>darius

jax=darius musi tylko survive jax early

teemo>darius

mam dalej wypisywac ile kontruje dariusa xd>?

jest latwy w kontrach

jak go z kontrowac ? robic hp z armorem ale zaczac lepiej od hp

Xerath nie jest op ale jest dobry i gdzie niby jest grywalny ja trafiam co tydzien na niego ;d

co ty tak nabijasz posty ladnie? magister archeologii bez pracy szuka jakiegos zajecia czy co? ;)

spojrz na date posta przed twoim, o to mi chodzi

nie sadzisz chyba ze ktos po poltorej miesiaca dalej ktos sledzi ten temat <_<

ale nvm

Temat zamykam.

http://euw.leagueoflegends.com/news/champion-spotlight-darius-hand-noxus

Co o nim sądzicie?

Bo ja mam tylko jedno zdanie "Better nerf Darius"