*edit
Jednak OP w ch*j, jeśli zacznie ogarniać... Twitchem na solo ciągle hit'n'run zjade go do 1/2 hp, potem popełnię błąd i spadam na combo. Najważniejsze to nie dostać się w jego zasięg.
*edit
Jednak OP w ch*j, jeśli zacznie ogarniać... Twitchem na solo ciągle hit'n'run zjade go do 1/2 hp, potem popełnię błąd i spadam na combo. Najważniejsze to nie dostać się w jego zasięg.
ja zgadzam sie z Asterek. darius jest niezly ale to sie tylko tak wydaje ze to taki kox. ja wpierw mnialem "dariusofobie" i jak gdzies darius szedl to ja wialem ^^ ale jak sie "zpiolem"(xD) i go podeszlem z zaskoczenia to nie jest taki mocy jak sie wydaje...
PS. nie powiedzialem ze jest slaby. jak ktos go zobaczy w przeciwnym teamie to wiać!!!!!
Problemem jest ulti ponieważ zadaje dmg normalny ze stackiem AD 0,75 ale na maks pasywce zadaje 2x tyle plus 1,5AD więc ulti OP.
Jak wspomnial wyzej Maqes - wypuszczamy OP champa, ludzie kupuja bundle, nerfimy . Nie wydaje mi sie wlasciwie, zeby w late Darius byl jakims szalem, raczej early-mid.
I tak od początku LoLa, Varus też był OP do Darius Patcha, czasami jak go nafeedujesz to dalej taki jest. Koło się zamyka a RIOT farmi kase
I tak od początku LoLa, Varus też był OP do Darius Patcha, czasami jak go nafeedujesz to dalej taki jest. Koło się zamyka a RIOT farmi kase
Mam jedną odpowiedź na takie zarzuty: Xerath. Od swojego pojawienia się jest cholernie grywalny, a nie dostał żadnego patcha (ani nerfa, ani buffa). Ot, taki idealny balans.
prosze was darius op xD?
yorick>darius
nidale>darius
jax=darius musi tylko survive jax early
teemo>darius
mam dalej wypisywac ile kontruje dariusa xd>?
jest latwy w kontrach
jak go z kontrowac ? robic hp z armorem ale zaczac lepiej od hp
Xerath nie jest op ale jest dobry i gdzie niby jest grywalny ja trafiam co tydzien na niego ;d
co ty tak nabijasz posty ladnie? magister archeologii bez pracy szuka jakiegos zajecia czy co?
spojrz na date posta przed twoim, o to mi chodzi
nie sadzisz chyba ze ktos po poltorej miesiaca dalej ktos sledzi ten temat
ale nvm
Temat zamykam.
http://euw.leagueoflegends.com/news/champion-spotlight-darius-hand-noxus
Co o nim sądzicie?
Bo ja mam tylko jedno zdanie "Better nerf Darius"