Nowy dział a raczej podział

Ja osobiście żadnego syfu tam nie widzę, anime to film, tak? A więc chyba jest w dobrym miejscu, można co najwyżej zrobić nie nowy dział, a subforum. Niech Chmarus lub mrhania się wypowie.

Chodziło mi o podział taki jak jest w Filmach dla Seriali . Nie musi być całkiem osobno .

Ok to troszkę poczekamy bo admini wchodzą raczej dość rzadko :(

Anime jest serialem, animowanym i japońskim, ale to nadal jest serial(wychodzi regularnie, są podziały na sezony itp. itd.), więc gdzie leży problem? I żeby to było jasne. To nie jest w żadnym wypadku "hejt". Sam lubię i oglądam anime, a żeby nie było tego całego "bałaganu" w dziale Seriale wystarczy dodać w nazwie tematu "ANIME:", lub coś takiego. 2 sekundy więcej roboty, a wszystko staje się klarowne.

# Możliwe, że mi się tylko wydaje, ale chyba już ktoś zakładał taki temat.

A co mam odpisać Ci na PM skoro widzę, że masz wyrobiony pogląd i nie zamierzam tego zmieniać nie będę utwierdzał nikogo i tak w błędnym przekonaniu, chcesz checy to nie ze mną. Osobiście wyraziłem swoje zdanie i nie zamierzam udzielać się więcej w tym temacie wszyscy zareagowali jak bym ich atakował, chcecie oglądać bajki proszę bardzo nikt nie zabrania.

Po co wam oddzielny dział do tego czegoś?

Załóżcie sobie temat w hydeparku.

Oglądam i lubie anime, ale dział filmy powinien wystarczyć.

To tylko poddział w dziale filmy więc żadnego problemu chyba w robieniu tego nie będzie . Po prostu uważam że gdybym np nie lubił anime i chciał sobie coś znaleźć w dziale seriale i widział bym tam co 2 temat o anime to nie było by miłe .

To tylko poddział w dziale filmy więc żadnego problemu chyba w robieniu tego nie będzie

To jest forum o mmorpg,masz ogólny dział filmy i powinno ci starczyć.

Po prostu uważam że gdybym np nie lubił anime i chciał sobie coś znaleźć w dziale seriale i widział bym tam co 2 temat o anime to nie było by miłe

Tak jak pisałem,załóż sobie temat ogólny o Anime w hydeparku i tam sobie pisz

Jak najbardziej na Nie :) , to jest pieprzone forum o >>MMORPG<< a nie o jakiś chińskich czy japońskich gównach ....

to może od razu niech moderatorzy zrobią jeszcze subfora pod horrory, komedie,dramaty itp.. jak najbardziej jestem na nie. Anime to nie jest nic szczególnego aby posiadało własne subforum. Nie ma dużo tematów z tym a poza tym jak inni pisali to jest forum MMORPG a nie o filmach, chcesz z kimś pogadać to idź na forum o tematyce anime ;)

Zrobiliby poddział o anime, potem poddziały o każdych gatunkach anime i każdy przyczepiony temat o konkretnym tytule anime.

Ja jestem za :] Uważam ,że przyda sie poddział Anime w którym pisze sie tylko o tym :]

Jestem na nie, bo Anime nie jest na tyle popularne by robić specjalnie po to subforum czy jak to się nazywa.

czekam na to :D !!

Dział "Chinskie bajki" skojarzyło mi się z Ghettem ;d Osobiście nie widze aby było to potrzebne ;p

Tak. Jestem za

"Jak najbardziej na Nie :) , to jest pieprzone forum o >>MMORPG<< a nie o jakiś chińskich czy japońskich gównach ...." - proszę cię, zamknij się. Masz nick Kissxsis, w sygnaturze to samo, a na avatarze, o ile się nie mylę, masz DxD i ty mówisz o tym "chińskie czy japońskie gówna" ? Napisałeś tak, bo chciałeś lajki, czy jesteś zbyt głupi?

Prawda jest taka, że to było i będzie forum o grach. Ma zrzeszać graczy a to, że macie tutaj jakieś tam poddziały jak muzyka i filmy to jedynie dobroć administracji bo celem tej strony nie jest gadka o filmach i muzyce a tym bardziej o ANIME ! Widocznie społeczność jest coraz bardziej leniwa, chce mieć wszystko pod nosem bo ciężko otworzyć dwie karty w przeglądarce i obserwować mmorpg oraz jakieś tam muminki. Jeśli macie ochotę pogadać ze sobą to wypada was odesłać na fora i portale przeznaczone anime bo tam jest miejce na takie rzeczy a nie tutaj. Prędzej powstanie poddział o Anime MMO niż o bajkach anime.

Jestem na nie. Macie dział seriale i tak dyskutujcie o anime. Nie widzę sensu by powstawało specjalne subforum czy specjalny sektor pod to. Tam dyskusje są i jest wszystko w porządku.

Nie rozumiem czemu wszyscy tak płaczą i tak bardzo im przeszkadza zwykłe subforum dla Anime. Sądzę, że nikt nie zapomniał o tematyce samego forum, ale to nie znaczy, że musimy być stricte zamknięci w tym obszarze ;)