Siemka mam pytanko czy jest możliwość stworzenia w dziale Filmy poddziału o Anime ? Jak zaobserwowałem z forum korzysta wielu "Otaku" to czemu by nie stworzyć osobnego działu . Czekam na odzew administracji
Nowy dział a raczej podział
Jestem jak najbardziej za!
Popieram, choć i tak prawdopodobnie nie będę tutaj wchodził.
PS. Ja nie jestem otaku. D:
Jestem za
Jestem na TAK.
Podzielam zdanie przedmówców
Dobry pomysł .
Kolejny krok do zniszczenia forum i zalania go hejtem oczywiście jestem na nie ponieważ jest masa stron o własnie takim contencie.
Kruszyn o jakim ty hejcie mówisz przepraszam Cię bardzo ? To źle że zostało stworzone taki podział i nie było by więcej spamu na temat anime (który niektórym przeszkadza zapewne) w dziale o filmach i serialach ?
Kolejny krok do zniszczenia forum i zalania go hejtem oczywiście jestem na nie ponieważ jest masa stron o własnie takim contencie.
ahhahahahahahahah...
hejt w anime?...odstaw używki...
Anime zasługuje na swój własny dział.
Zobaczycie ile osób zwali się tu spamując o chińskich bajkach. Czym niby anime zasłużyło sobie na swój własny dział równie dobrze można zrobić dział my little pony bo przecież ta seria ma dużą oglądalność.
Zobaczycie ile osób zwali się tu spamując o chińskich bajkach. Czym niby anime zasłużyło sobie na swój własny dział równie dobrze można zrobić dział my little pony bo przecież ta seria ma dużą oglądalność.
Jeżeli już to właśnie do działu Anime ,a więc wystarczy go omijać .
Widzisz tu tematy o kucykach?Nie ma... a o anime jest sporo.
Masz jakiś uraz do anime?Btw. to głównie japońskie....
@Kruszyn99 narazie jedyną osobą mającą problem jesteś ty, nie dość, że nazywasz anime chińskimi bajkami to jeszcze nie potrafisz uzasadnić, dlaczego takiego działu miałoby nie być.
Dział będzie dobry dla 2 grup i tych co nie oglądają anime i tych co oglądają . Tym którzy oglądają będzie łatwiej się porozumieć a tym co nie oglądają nie będzie to wtedy przeszkadzać bo nie będzie spamu o tym w innych działach . Czy to źle że taki ignorant jak ty kruszyn nie będzie widział tego spamu oraz ogromnego "Hejtu" ?
Niemnie jednak nie będę się tu kłócił z nikim celem tematu jest odzew ze strony Moderatorów i Head Admina .
hah własnie widzę kto ma problem, nie ja nazywam anime chińskimi bajkami tylko nasze społeczeństwo doskonale wiem, że anime wywodzi się z japonii. Idąc dalej jest to forum każdy wyraża swoją opinie a jeżeli nie jesteś wstanie zrozumieć mojej przeczytaj posty do skutku. Odpowiadając na jeszcze jedno pytanie, tak widziałem może nie tematy ale masę postów o kucykach.
BTW. Nazywanie kogoś ignorantem dlatego, że nie zgadza się z jego pomysłem/zdaniem to dopiero ignorancja.
Przeczytałem to 10 razy i dalej nie mam pojęcia o co ci chodzi.Piszesz, że przyjdzie tutaj mnóstwo ludzi, którzy sądzą, że anime to gówno i chińskie bajeczki, a oprócz ciebie nie ma nikogo innego.Wciąż nie rozumiem co ci nie pasuje w rozwinięciu kategorii o 1 podkategorię, nikt cie nie zmusza do zaglądania tam, a moge wywnioskować, że anime ogląda ponad 50% społeczności tego forum, ok rozumiem może to komuś nie przypada do gustu, że to animowane, ale żeby oddrazu wyskakiwać z hejtem, że anime to chińskie bajeckzi i nie zasługuje na swoją kategorię na tym forum i, że jest jeszcze pare osób które to myśli no to jest ignoracja+hejterstwo+chamstwo.To tak jakbym napisał, że nie może powstać oddzielna podkategoria z muzyką, np. metal bo to shit, nie trawię metalu, ale nic do tego nie mam i szczerze ? zwisałoby mi to gdyby powstała osobna podkategoria na to, bo w czym mi to przeszkadza ? A skoro jest tutaj pare osób które lubią anime, to czemu nie moze powstać osobna podkategoria o dyskusji związanej z anime.Poza tym to, że zwalą się 3-4 osoby które hejtują anime to nie powód do tego, żeby nie zrobić podkategorii i chyba się ze mną zgodzisz ?
@EDIT patrz na post użytkownika Takeshi, mimo to, że nie będzie zaglądał do tego działu nie ma nic przeciwko.
Nie spinaj się tak bo decyzja i tak nie zależy od żadnego z userów to że ktoś przyjdzie hejtować i to nie ja jest więcej niż pewne. Proponuje poczekać na wypowiedź kogoś z serwisu. Nie da się ukryć, że anime mnie delikatnie drażni lecz bardziej irytuje mnie nadinterpretacja moich wypowiedzi. Dodatkowo trzeba zastanowić się do kogo kierowana jest ta strona, wydaje mi się, że założenie sekcji anime ściągnie jeszcze więcej małolatów na forum i dadzą o sobie znać nie tylko w tej sekcji.
A ja jestem za . Kruszyn coś ci się nie podoba ? to nie wchodź na te forum . Proste , proste zauważ , że większość jest za .
Tak sobie przejrzałem przed chwilą forum i jakoś nie zauważyłem dużej, aktywnej dyskusji o tym. Widzę, że jest kilka tematów w dziale "Filmy" i proponuje tam pisać. Nie widzę żadnej potrzeby zakładania nowego działu, jak napisałem wcześniej przez brak dużej "fali" dyskusji.
Wszystkim którym zależy na tym proszę zignorujcie kruszyna bo on tylko szuka zamieszania niepotrzebnego jak napisałem do niego PW to nie raczył odpisać . Zastanawia mnie o jakiej dzieciarni on (18 latek) mówił . Ale jak mówiłem temat nie jest po to by się kłócić .
Crracked chodzi o to że nikt nie chce zbytnio zaśmiecać w dziale który nie jest do końca do tego stworzony . Gdyby był na pewno było by dużo więcej tematów choć by z samej mojej strony .