Nowy dział. "Only Polisz"

Witam. Co ja tu się będę rozpisywał i pisał półsłówkami, przejde do sedna.

Chciałbym aby powstał nowy spis gier ale nie o tematyce RPG, FPS, TPS, jednak o języku, tak, o języku polskim. Spis wszystkich gier RPG, FPS, H'N'S, itp. w jednym spisie ale wymóg jest jeden ta gra musi być dostępna w języku polskim.

Zapraszam do ankiety.

Byłoby to wielkim ułatwieniem gdyby ktoś szukał np. fps w języku polskim czy też rpg, bo nie zna angielskiego albo zna ale woli zostać przy swoim ojczystym języku i go używać na czacie, czytać w qeustach, na opisach itp.

Zły dział.

Powiedz mi po co? Wtedy zagłosuję w ankiecie.

Po to aby nie szukać 2h jedenj gry ale 30minut

Oczywiście świetny pomysł, będę wiedział jakich tworów się wystrzegać.

po co?

juz teraz przy MMO, który posiada j.polski widnieje bialo-czerwona flaga, wiec tworzenie nowego dzialu, to dla mnie bezsens

Głupota, lepiej poucz się angielskiego jeżeli masz problem z grami w języku angielskim zamiast proponować utworzenie tak bezsensownego działu. Tak jak mówi guru na stronie masz polską flagę przy spolszczonej grze.

Nie ma sensu, zamyam.

Witam. Co ja tu się będę rozpisywał i pisał półsłówkami, przejde do sedna.

Chciałbym aby powstał nowy spis gier ale nie o tematyce RPG, FPS, TPS, jednak o języku, tak, o języku polskim. Spis wszystkich gier RPG, FPS, H'N'S, itp. w jednym spisie ale wymóg jest jeden ta gra musi być dostępna w języku polskim.

Zapraszam do ankiety.

Byłoby to wielkim ułatwieniem gdyby ktoś szukał np. fps w języku polskim czy też rpg, bo nie zna angielskiego albo zna ale woli zostać przy swoim ojczystym języku i go używać na czacie, czytać w qeustach, na opisach itp.