No to mamy kolejny temat gdzie jest wylęgania trolów hejterów cebulków ,
Up tak chciałęm się pochwalić i udowodnić komuś że nie szkoda mi złotówek na dobre gry , przyznaje że jestem cebulakim i sam sobie daję odznakę cebulaka :

Dziękuje
Wracając do tematu, jeśli administracja uważać będzie że ten dział est potrzebny wówczas na 100% powstanie .
Co do bugów i problemów. Każda gra która wychodzi ma na starcie problemy ostre, teraz sytuacja jest stabilna.
Jakby teso miało się dobrze, dalej byłby na systemie P2P, jednak widać produkcja jest słaba i zmienia model na B2P i zaraz będzie F2P a następnie RIP, sorry ale grałem wdziałem byłem w gildii gdzie grało około 80 graczy, w 90% zrezygnowali po 2 miesiącach ze względu na słabą produkcję i wieczne problemy.
A teraz będzie tak samo jak w przypadku ArcheAge , wielcy obrońcy fanboje Fangirls będą bronić swoją grę nogami i rękoma,
ale............
Dowody , pokażcie dowody że ta gra ma się dobrze, bo jak na razie to we wszystkich rankingach TESO wypada albo słabo albo dramatycznie, sorry ale taka jest prawda i trzeba się do tego przyznać a nie być zapalonym miłośnikiem TESO , wykażcie się trochę kreatywnością i pokażcie coś co przekona do zakupu gry.
Spamowanie i niepotrzebne podsycanie nieprzyjemnej atmosfery w temacie ~ blaumro