Nowy dział

Może dobrze byłoby dodać dział na stronie dla gier MOBA? Trochę się ich ostatnio narobiło, a za sprawą League of Legends, które jednak nie wszystkim przypada do gustu, cieszą się sporą popularnością, więc?

hmm... aż tak dużo tych gier nie jest by odrazu nowy dział tworzyć. Oczywiście to tylko moje zdanie więc póki co nie zamknę topicka i zobaczymy jak się na ten temat wypowiedzą inni użytkownicy.

Wiecie, IMHO to nie jest MMO... :/

Przydał by się nowy dział dla MoBa ale jak wyżej nie jest ich dużo

WNIOSEK: Jestem za !

Nie przesadzajmy. Jedynym tytułem MOBA, o którym słyszałem na naszym forum jest League of Legends. Gdzie nie gdzie pojawia się słowo Heroes of Newerth oraz DotA, ale to wszystko są pojedyncze uwagi.

Jestem przeciw. O wiele bardziej przydałby się dział o Hack'n'slashowych MMO, w których umieścił był BOI, Mythos, Path of Exile i wiele innych gier.

Guru ma racje Hack n Slash lepiej ;)

Guru ma racje Hack n Slash lepiej

może określiłbyś się ? Najpierw mówisz, że moba, później, że H'n'S IMO spamujesz, jeszcze jeden taki post i będzie warn.

Przecież większość mmorpg'ów to gry hack'n slash - to jest praktycznie definicja wszystkich grindówek.

Demigod, Bloodline Champions, Heroes of Newerth, League of Legends, Avalon Heroes - tyle mi do głowy przychodzi. Troche mało jak na nowy dział, zwłaszcza że to wogóle nie MMO.

O dziale hack&slash było już sporo mówione. Moim zdaniem nie powinna być to nowa osobna kategoria. W przyszłości do gier wprowadzę system tagów (podobny jak teraz jest dla newsów, tylko o wiele bardziej rozbudowany) i wtedy będziecie mogli otagowywać gry gatunkami o jakim wielu się nawet nie śniło :D

Moim zdaniem powinien powstać dział gry DotA, którym mógłbym się osobiście zająć (Defense of the Ancients "zjadła" mi dotychczas 4,5 roku życia). Argumentuję to tym, iż na forum istnieje już dział League of Legends, gry niezwykle popularnej, jednakże dla niektórych (w tym dla mnie) za prostej, powinien powstać także pewien kącik fanów pierwowzoru LoL'a - mapy DotA.

Heroes of Newerth, League of Legends, Bloodline Champions, Demigod, Land of Chaos Online, Savage 2, Avalon Heroes, wkrótce DotA 2 od Valve. Hack'n'slash - o ile w ogóle przyjmiemy, że taki gatunek istnieje, to w przeszłości tylko diablo, obecnie popierdółki a'la Mythos i w przyszłości tylko Diablo. I imho, cały gatunek szeroko pojęty jako MOBA ma przyszłość, a reszta... so-so.

Może dobrze byłoby dodać dział na stronie dla gier MOBA? Trochę się ich ostatnio narobiło, a za sprawą League of Legends, które jednak nie wszystkim przypada do gustu, cieszą się sporą popularnością, więc?