Nowy dział

Witam serdecznie grono Administracji .

Pisze tutaj w sprawie nowego dzialu w kategori MMO, ktorego brak, a szkoda.

Mianowicie chodzi mi o dzial, poswiecony grze FlyffOnline :}

Prosilbym o dodanie takowego dzialu, w miare mozliwosci.

/ Brak ortografi, spowodowany angielska klawiatura na notebooku ; }

Flyff? Nie żartuj. Ta gra już dawno kipła, no chyba, że społecznością nazwiesz kilka tysięcy (w tym kilkaset z PL).

Flyff dalej zyje : }

Jak i jego PL spolecznosc, co jakis czas witam w swiecie desek, i tym podobnych. Widzac to caly czas nowych PL :}

A dzial sie przyda, z racji na upadek strony www.flyff.pl

/ Brak ortografi, z racji na angielska klawiature.

Nie wiem czy w ogóle ktoś tutaj jeszcze gra we flaja. :)

btw. flyff.pl wcale nie padło, to samo forum istnieje pod adresem www.stara-gwardia.com.pl. Jest to połączone forum SG i forum o ogólnej tematyce FlyFF'a.

Ostatnio niestety w gildii większość ludzi ma przerwę, ale na forum nadal dużo się dzieje. :) (obecnie forum nie działa, ale to chyba kwestia paru godzin).

Tak wiem o tym :}

Znam SG :|

Ohh... wiec topic close.

W sumie przydało by sie wymienić kilka działów. Dać te mniej popularne gry do "innych" a te bardziej popularne na ten czas dać jako "główne"

@up

Popieram.

W sumie przydało by sie wymienić kilka działów. Dać te mniej popularne gry do "innych" a te bardziej popularne na ten czas dać jako "główne"

Dokładnie, co robi takie BOI, ROM w głównych ? Przydałoby się w miarę możliwości i upodobań forumowiczów to wymieniać.

Doszedł RIFT!! Jak by ktoś nie zauważył.

Te działy cieszą się tak ogromnym zainteresowaniem, że skłonny bym był rozważyć ich usunięcie. Zobaczymy co da się zrobić, wymienie te mało aktywne.

Witam serdecznie grono Administracji .

Pisze tutaj w sprawie nowego dzialu w kategori MMO, ktorego brak, a szkoda.

Mianowicie chodzi mi o dzial, poswiecony grze FlyffOnline :}

Prosilbym o dodanie takowego dzialu, w miare mozliwosci.

/ Brak ortografi, spowodowany angielska klawiatura na notebooku ; }