Nowy gracz ESO szuka aktywnej gildii z przyzwoitym online - PC

Witam, będę grać Nightbladem i szukam aktywnej gildii chętnej do pomocy (pomoc jakiej oczekuję to po prostu udzielanie odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, pomocne rady które pomogą mi zagłębić się w tajemnice i mechanikę jakie panują w uniwersum ESO, poradniki są przydatne ale czytanie/oglądanie wiele rzeczy na raz tworzy masło maślane w głowie - po prostu ciężko wszystko zapamiętać, lepiej jest posiadać wiedze na bieżąco, w momencie w którym czegoś potrzebuję, taka wiedza utrwala się najbardziej bo mogę ją od razu przemienićw praktykę).

Szukam gildii aktywnej, przynajmniej z 30~~+ online wieczorami, gildia może być polska lub international, wiem, że jest spis gildii na stronie ale... wiele gildii dawno nie ma aktywnych stron lub po prostu padły śmiercią naturalną, wpisy są przedawnione i dawno nikt tam nie zaglądał. Jeśli ktoś może coś polecić plus podać nicki do których mógłbym się zgłosić lub namiary na forum/TS/discord to będę wdzięczny.

Potwierdzam, wiekszosc gildii z internetu juz nie zyje : D

Ad - Circle of Nine. Ep - Lost Haven. Dc - Szara straż

W poprzednim temacie bylo podane na tacy, jakie gildie są aktywne. Sam osobiście jestem w LH i mogę polecić tobie ta gildię. Istnieje jeszcze :D dużo starych graczy, którzy służą pomocą. @Sevaril - do tego Pana pisz lub do mnie w grze - tak samo moja postać się nazywa jak na forum.

jeżeli chodzi o klase itd wejdź sobie na DeltiasGaming znajdź w google po prostu, co do gildii sam jestem w Szarej Straży i mogę polecić hardcore gamerami nie jesteśmy bo każdy ma jakieś życie przecież, ale jeżeli chodzi o pomoc to lepszych ludzi nie spotkałem, możesz pisać @Edmundo w grze jeżeli masz chęć

Ad - Circle of Nine. Ep - Lost Haven. Dc - Szara straż

W poprzednim temacie bylo podane na tacy, jakie gildie są aktywne. Sam osobiście jestem w LH i mogę polecić tobie ta gildię. Istnieje jeszcze  dużo starych graczy, którzy służą pomocą. @Sevaril - do tego Pana pisz lub do mnie w grze - tak samo moja postać się nazywa jak na forum.

jeżeli chodzi o klase itd wejdź sobie na DeltiasGaming znajdź w google po prostu, co do gildii sam jestem w Szarej Straży i mogę polecić hardcore gamerami nie jesteśmy bo każdy ma jakieś życie przecież, ale jeżeli chodzi o pomoc to lepszych ludzi nie spotkałem, możesz pisać @Edmundo w grze jeżeli masz chęć

Dziękuję za info Panowie jak tylko kupię sobię grę to odezwę się w najbliższym czasie,

Ciężko niektórych złapać online dlatego moje ESO ID: xWestfender

Nick w grze Westfender, gram Redguardem, Nightblade.

Jeżeli ktoś będzie potrzebował pomocy z Buildem (głownie DPS) mogę również pomoc głównie w:

- Nightblade Magicka/Stamina

- Dragonknight Magicka/Stamina

- Templar Magicka

- Sorcerer Magicka/Stamina

Moje ID z gry @XDragoX

Pozdrawiam Serdecznie

Jakaś gildia PvE po stronie Dominium? Gram healerem templarem, nick Revrite, id: sizion09

Teraz Frakcja nie ma generalnie do pogrania na PVE wiec możesz szukać Gildii pojakiej kolwiek stronie.

Frakcja tyczy się tylko i wyłącznie jeżeli chodzie o PVP

Zapraszam na bloodqueen.pl

Pozdrawiam

Dziękuję za info Panowie jak tylko kupię sobię grę to odezwę się w najbliższym czasie,

A to ciekawe przecież byłeś w Lost Heaven potem w Hashashins, czyli grę miałeś. Znowu przyjdziesz do LH, a potem znów na forum będzie burza? Nie, dziękuję. :) Pozdrawiam.

A to ciekawe przecież byłeś w Lost Heaven potem w Hashashins, czyli grę miałeś. Znowu przyjdziesz do LH, a potem znów na forum będzie burza? Nie, dziękuję.  Pozdrawiam. 

Ty w ogole spojrzales na date posta? Nie wiem po czyn to wywnioskowales ale nawet nie zalezy mi zeby Cie od tej mysli blednej odwodzic. W Hashashins jak bylem tak i jestem i polecam wszystkim

Ty w ogole spojrzales na date posta? Nie wiem po czyn to wywnioskowales ale nawet nie zalezy mi zeby Cie od tej mysli blednej odwodzic. W Hashashins jak bylem tak i  jestem i polecam wszystkim

O i tu się przyznaję: nie spojrzałem. :) cóż cieszy mnie, że znalazłeś community, które Ci odpowiada i nie jest to sarkazm :) myśl moja nie była biedna ot po prostu troska o to żeby nie było niepotrzebnych zadym. Pozdrawiam. ;)

Witam, będę grać Nightbladem i szukam aktywnej gildii chętnej do pomocy (pomoc jakiej oczekuję to po prostu udzielanie odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, pomocne rady które pomogą mi zagłębić się w tajemnice i mechanikę jakie panują w uniwersum ESO, poradniki są przydatne ale czytanie/oglądanie wiele rzeczy na raz tworzy masło maślane w głowie - po prostu ciężko wszystko zapamiętać, lepiej jest posiadać wiedze na bieżąco, w momencie w którym czegoś potrzebuję, taka wiedza utrwala się najbardziej bo mogę ją od razu przemienićw praktykę).

Szukam gildii aktywnej, przynajmniej z 30~~+ online wieczorami, gildia może być polska lub international, wiem, że jest spis gildii na stronie ale... wiele gildii dawno nie ma aktywnych stron lub po prostu padły śmiercią naturalną, wpisy są przedawnione i dawno nikt tam nie zaglądał. Jeśli ktoś może coś polecić plus podać nicki do których mógłbym się zgłosić lub namiary na forum/TS/discord to będę wdzięczny.