Nowy gracz PoE

Witam

Z tego co wyczytałem drzewko pasywów zostało wczoraj przebudowane.

Więc mam taka prośbę czy ktoś zbudowałby mi solo build rangera lighting arrow??

Będe grał pierwszy raz więc niebardzo się na tym znam. Ktoś z doświadczonych graczy mogłby mi pomóc?? Dużo czytałem o tej produkcji mmo i myślę że to coś dla mnie tylko wiadomo jak to jest zaczynać nie znając się na budowaniu postaci :P

Tak więc proszę o pomoc przy tym buildzie lub solo dual claw dla shadow lub duelist :)

Dzieki z góry

PS: Wszelkie info na temat gemów których powinno się używać przy tych buildach i inne warte uwagi informacje mile widziane :))

LA ranger nie jest niczym trudnym. I... chyba więcej przyjemnosci ma siez budowania psotaci samemu. Tak ja mam przynajmniej. Na tym polega ta gra. Korzystanie z gotowych buildów krok po kroku moim zdaniem mija sie z celem.

Ale moge dać Ci kilka rad:

1. Zależy na czym grasz SC czy HC. Na SC możesz sobie pozwolic na więcej dmg (=szybszy clear speed).

2. Pamiętaj że obrona (nie mam na myśli statystyki, ogólnie umiejętnosć przeżycia) jest w PoE bardzo ważna.

Jeśli chodzi o LA rangera, to chyba najprostszy build na początkujących. Łatwy i skuteczny. Po zmianach w drzewkach osobiście bym siezastanawił na physical path. Iron grip przenieśli znacznie bliżej. Dlatego chcesz brać nody z projectile dmg, bow physical dmg, iron grip, resolute technique. LA skaluje się z physical dmg, więc dlatego w ten sposób. Oczywiście def. Jeśli chcesz full armor path to jeszcze iron reflexes, unwavering stance, pare armor/evasion nodes. Kiedy będziesz isć po shock nodes weź nowe hp nody przy templarze. Dostały miłe bufki.

I... patrz. Kombinuj. Licz. To naprawde nie jest gra gdzie musisz iść jedna wyznaczona ściężką żeby osiągnąć zadowalające wyniki.

Dzięki za rade tylko mam taki problem że zrozumiałem cię do momentu "Po zmianach w drzewkach osobiście bym siezastanawił na physical path. Iron grip przenieśli znacznie bliżej." Reszta puki co nic mi nie mówi :P

Oceniłby ktoś z was taki build??

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIBr-sB0aJA9PihIsSilwYF-RsBGf7-yKOKmybo1s3qIuprJF_hlenwQg-rbWy1SCpb1tHSGZuNzqgBvO965wrcgnjr_MVW-nRBd9d_K9aKMfp29yF2yqn2o6-nLOm0GuLLJT8VIHPhX6r3iMrTGbT6sepi3sbNmL6n0k3AD9XtapO2QUMxG8heE4TvYSEaVWSjNug6UjJ-dO1672BLBS1AoJ65bXtVS4w25Rm0OPv1E56kkX4zWz3dRvxOY6cqTT8nSshaUqiam13yl26qtfI1kv6PTeOmVzGeiq-QEYLkqW54DdBHvooB3KQZG_ol39qN

Witam

Z tego co wyczytałem drzewko pasywów zostało wczoraj przebudowane.

Więc mam taka prośbę czy ktoś zbudowałby mi solo build rangera lighting arrow??

Będe grał pierwszy raz więc niebardzo się na tym znam. Ktoś z doświadczonych graczy mogłby mi pomóc?? Dużo czytałem o tej produkcji mmo i myślę że to coś dla mnie tylko wiadomo jak to jest zaczynać nie znając się na budowaniu postaci :P

Tak więc proszę o pomoc przy tym buildzie lub solo dual claw dla shadow lub duelist :)

Dzieki z góry

PS: Wszelkie info na temat gemów których powinno się używać przy tych buildach i inne warte uwagi informacje mile widziane :))