Witam niedawno zaczalem moja przygode z WOW wiec przydaloby sie towarzystwo jakby ktos chcial przygarnac do gildii czekam na info moj nick Profesorpl
przepraszam za brak polskich znakow lecz nie moge ich uzywac
Alliance on Burning Legion
Witam niedawno zaczalem moja przygode z WOW wiec przydaloby sie towarzystwo jakby ktos chcial przygarnac do gildii czekam na info moj nick Profesorpl
Nawet nie napisałeś na jakim grasz realmie i w jakiej frakcji...
a gdzie to spraswdzic bo nie kojarze abym mial do wyboru cokolwiek z tych rzeczy jak tworzylem postac
Na Azjol-Nerub znajdziesz ludzi raczej tylko w grze, raczej nikt tu nie gra na tym realmie. Możesz ewentualnie przejść na Burning Legion albo Defias Brotherhood co polecam zrobić
Na Azjol-Nerub znajdziesz ludzi raczej tylko w grze, raczej nikt tu nie gra na tym realmie. Możesz ewentualnie przejść na Burning Legion albo Defias Brotherhood co polecam zrobić
dziekuje pieknie za pomoc zmienilem i zaczynam grac na Burning Legion nick Profesorpl
Nie żebym się czepiał nicków xD
Jeśli masz jakieś pytania, to pisz pw. Co prawda nie gram, ale coś tam wiedzę mam, więc chętnie pomogę.
Zapraszam na Silvermoon, sporo Polskiej społeczności tam gra i ekonomia rynku również stoi na dobrym poziomie.
Tylko defias I burning legion jezeli chcesz grqc z masa polakow. Bl jest nieoficialnie polskim serwerem, a defias ma duza populacje dzieki youtuberom takim jak Nexos. Jak cos to pisz do mnie w grze, nick Quentsah