Nowy gracz, Wspólna gra od początku

Witam, otóż zamówiłem world of warcraft i poszukuję wspólnej osoby do gry od początku, najlepiej kogoś kto już co nieco wie o wowie i pomoże mi postawić pierwsze kroki w świecie warcrafta ;) Chciałbym zacząć na serwerze pve najlepiej jako hordziak, czy byłby ktoś chętny do gry?

Napisz na Pw . Mam już kilka 90 gram od Woltk chętnie Ci pomogę.

Witam, zapraszam do nas. Gamy na serwerze Defias Brotherhood po stronie Hordy, mamy własną gildie. Chętnie przygarniemy Cię pod własne skrzydła. Osobiście się tobą zajmę, w wowa gram od tbc, więc coś tam już poznałem grę. Pozdrawiam i w razie zainteresowania pw :)

Zapomniałem dopisać, że gildia oczywiście pve. Przed WoDem naszym minimalnym celem jest ubicie Garrosha na normalu.

Również zapraszam do gildii na defiasa . Super doświadczeni ludzie . Sam gram od TBC tylko cate troche przespałem :).

Witam, otóż zamówiłem world of warcraft i poszukuję wspólnej osoby do gry od początku, najlepiej kogoś kto już co nieco wie o wowie i pomoże mi postawić pierwsze kroki w świecie warcrafta ;) Chciałbym zacząć na serwerze pve najlepiej jako hordziak, czy byłby ktoś chętny do gry?