Przeczytaj mój post raz jeszcze... wyraźnie napisałem że ranger nie jest prosty i mylne jest przekonanie niektórych osób, iż ranger to taka prosta klasa... Ranger nie może sobie pozwolić na stanie w jednym miejscu, a bardzo wielu rangerów tak robi, tylko tak jak piszesz "Slideshot to już wyższa szkoła jazdy" bez tego klapa, ale też nie ma co się zrażać bo ta klasa daje dużą frajdę, trzeba tylko dużo ćwiczyć niemniej warto a "Guwnera" nigdy nikomu nie polecę bo ta klasa to żart... oczywiście to moje prywatne zdanie...
Nowy gracz
Wy tak serio???? Glad najprostszy fizol, a SM najprostszy mag. Zwróćcie uwagę ile bootów biega po Aionie i ilu z nich to SM kolega chciał wybór między Gladem a SM, więc ranger, gunner chyba nie wchodzi w rachubę
i teksty typu że Ranger i Gunner to banalne postacie, bo używają skilli 1,2,3,4,5 itp. to raczej " nie ogary "
Zgadzam się z kolegą wyżej, że Gladek to bardzo sympatyczna klasa na początek sm nie wiem bo nie grałem, więc nie chce wprowadzać w błąd...
Mnie rozwaliło to że ranger to dobra postać dla początkującego XDDDDDDDDDD Sam nim gram i póki co byle klasa mnie ciśnie na pvp i tekst typu "1,2,3,4,5" to wcale nie jest na miejscu rangera, bo on ma jedno proste zadanie: ,, zabić zanim Ciebie zabiją " Mimo iż cały czas szkolę się tą postacią to byle ktoś mnie rozwala. Ta postać jest miękka, a żeby dps robić musi być ubrana i zakuta. - inaczej nie ma co się starać nawet. Mi Aryman (9 miejsce w rankingu po stronie Asmo na Barusie) - najlepszy łucznik mi właśnie coś podobnego powiedział. Jak nie masz dpsa to gówno komuś zrobisz. I ludzie, którzy mi również polecali tą postać jako pierwszą, a że glad to słaby jest to niech więcej na te forum nie wchodzą.
"Guwnera" nigdy nikomu nie polecę bo ta klasa to żart... oczywiście to moje prywatne zdanie...
Polejcie temu panu , granie guwnerem to zwykle Brain Mode Off , Fun Mode Off i 1,2,3,4.
Mam nadzieje ze w 4.7 dostanie nerfy.
Mnie rozwaliło to że ranger to dobra postać dla początkującego XDDDDDDDDDD Sam nim gram i póki co byle klasa mnie ciśnie na pvp i tekst typu "1,2,3,4,5" to wcale nie jest na miejscu rangera, bo on ma jedno proste zadanie: ,, zabić zanim Ciebie zabiją " Mimo iż cały czas szkolę się tą postacią to byle ktoś mnie rozwala. Ta postać jest miękka, a żeby dps robić musi być ubrana i zakuta. - inaczej nie ma co się starać nawet. Mi Aryman (9 miejsce w rankingu po stronie Asmo na Barusie) - najlepszy łucznik mi właśnie coś podobnego powiedział. Jak nie masz dpsa to gówno komuś zrobisz. I ludzie, którzy mi również polecali tą postać jako pierwszą, a że glad to słaby jest to niech więcej na te forum nie wchodzą.
To słaby jesteś mistrzu, ale dobrze napisałeś , trzeba sie dalej uczyć , polecam ten filmik ))
Gunner też niezły będzie.
Podobny do rangera, ale weaving nie jest potrzebny. Choć z drugiej strony w PvE trzeba się często przełączać guns cannon. W PvP tylko pistolety. Kosztowny przez to jak diabli. A ekwipunek mieć trzeba, bo albo przeciwnika nim zabijesz szybko, albo wcale.
Gunner też niezły będzie.Podobny do rangera, ale weaving nie jest potrzebny. Choć z drugiej strony w PvE trzeba się często przełączać guns cannon. W PvP tylko pistolety. Kosztowny przez to jak diabli. A ekwipunek mieć trzeba, bo albo przeciwnika nim zabijesz szybko, albo wcale.
Zacznijmy od tego, że każdą klasą którą chce się wspiąć na najwyższe szczeble rankingu i umiejętności trzeba umieć coś więcej niż tylko biegać do przodu i wciskać po kolei klawisze.
No i poważnie, weaving u rangera? Znaczy może się coś zmieniło, ale nie pamiętam żeby ta umiejętność była mu potrzeba do szczęścia... Poza tym.. Rangerem zabić szybko... No tak, przystanki ze sleep arrowem czy trapą są szybciutkie, dynamiczne i przeciwnik nie zdąży zauważyć co się stało... No i sprawa DPSu... Ranger nie ma dużego DPSu =/ Potrafi zasadzić mocnego klapka w chainie, to prawda... Ale jaki ma na tym cooldown... więc pojęcie dpsu raczej odpada ^^
Ranger w pvp to "dużo" taktycznego myślenia i planowania walki by szła tak jak sobie tego życzysz, multum pułapek, sleep, silence. Nie jest to postać aż tak bezmyślna do prowadzenia w pvp, co innego PvE... Dwa skille w rotacji i ze dwa selfy ^.-
Wziolem maga w wowie byl dobry to w aion mysle ze tez bedzie dobry
Wziolem maga w wowie byl dobry to w aion mysle ze tez bedzie dobry
No to sobie wyzwanie dałeś )) , dobry mag to kosa na pvp , ale jest niewielu takich magów
Ja pod pve bardziej, tylko teraz jest taki problem dzis pogralem 1h teraz chce odpalic aiona i nie chce odpalic jest napis gameforge i ncsoftu i dalej nic
Ja pod pve bardziej, tylko teraz jest taki problem dzis pogralem 1h teraz chce odpalic aiona i nie chce odpalic jest napis gameforge i ncsoftu i dalej nic
Poczekaj chwile to ci się włączy też tak mam, ze chwile muszę czekać przy tym.
Jakas gildia po stronie elyos sie znajdzie 9lv juz mam
Jakas gildia po stronie elyos sie znajdzie 9lv juz mam nick Pelikolo na serwie Barus
Siemanko, sciagam se własnie Aiona bede grał w to pierwszy raz, jaka najprostsza, najmniej kosztowna postac? I jak sie na pve na end game