Nowy gracz

Witam wszystkich.

Gram w GW2 od dwóch tygodni, mam 21lvl i mam taki problem, no chyba, że to normalne moje wyposażenie wygląda od co najmniej 5lvl'a tak samo, niczym się nie różni... Chodzę w skórzanych szmatach, a inni biegają w pięknych błyszczących pancerzach...

Jakby ktoś mógł mi wyjaśnić o co w tym chodzi byłbym wdzięczny

Chodzi o to że do 80 lvl mało kiedy dropnie ci inny skin niż 20 lvl wstecz. Na razie się tym nie przejmuj i graj dalej.

Większość ładnych skórek, to zbroje z dungów, gem shopu, lub różnych lokacji wysoko lvl'owych. Są też outfity, ale one są zbędne. Ogólnie do 80 sie nie przejmuj, potem zaczyna sie Fashion Wars

Większość ładnych skórek, to zbroje z dungów, gem shopu, lub różnych lokacji wysoko lvl'owych. Są też outfity, ale one są zbędne. Ogólnie do 80 sie nie przejmuj, potem zaczyna sie Fashion Wars

Ano dobrze prawi, + focus wpierw na staty a potem look. Fajnie jest biegać w lśniącej zbroi z back itemkiem tylko nikt cie nie weźmie na raidy czy fractale wyższe niż 40+

od 1-ok.40 są szmaty, później od 40-70 pirackie. Rary/Exotic/Asc mają unikatowe skiny. A na resztę skinów się poluje, żeby odblokować albo kupuje z tp... albo z dungow.

Slvg albo equip żeby odblokować (acc bind). A później w Wardrobe używasz transmutatuion charge, żeby nałożyć skin. Generalnie TC dostaje się z Map100%/PVP(dużo)/Gemstore (ale lepiej zdobyć - bo łatwo).

Witam wszystkich.

Gram w GW2 od dwóch tygodni, mam 21lvl i mam taki problem, no chyba, że to normalne moje wyposażenie wygląda od co najmniej 5lvl'a tak samo, niczym się nie różni... Chodzę w skórzanych szmatach, a inni biegają w pięknych błyszczących pancerzach...

Jakby ktoś mógł mi wyjaśnić o co w tym chodzi byłbym wdzięczny