Nowy gracz ;)

Witam
Jestem początkująca jesli chodzi o Gw2, poznaję gre od zera. Jeśli ktoś równiez zaczyna grę i ma czas wieczorami to zapraszam do wspólnej gry ;)

Hej. Masz dodatek? Jaki lvl nabiłaś? W jakich godzinach grasz?

Również zaczynam przygodę z tym tytułem. Na jakim serwerze grasz :)?
Pozdrawiam.

Dodatku jeszcze nie zakupiłam,czekam na promocje.;)
Mam dwie postacie póki co Elementaliste koło 30lvl, ale z racji tego, ze raczej mi nie przypasował, zmieniłam na Rangera-i aktualnie zaczynam mając 12 lvl.
Gram zazwyczaj od około 21;)

Serwer Piken Square -ale to chyba nie ma znaczenia większego, przynajmniej przy lvlowaniu:>

Wybór serwera ma znaczenie tylko gdy będziesz chciała pograć WvWvW, inaczej to bez większej różnicy. Dużo polaków gra na serwerze Blacktide oraz np. Gandara. Jakby co mogę pomóc w grze, ew. ogarnąć gildię. nick w grze: slam.6924

-Temat nadal aktualny- wszystkie chętne osoby do wspólnego poznawania Gw2 zapraszam do kontaktowania się na priv ;)
Pozdrawiam:)

Znajdzie się jeszcze ktoś do gry od poziomu 30. Właśnie cisnę wojownikiem ale samemu trochę nudno.
Zapraszam do kontaktu priv.

Hej !
Chętnie się dołączę, podaj nick do skyp to się zgadamy

Jeżeli temat jest nadal aktualny to chętnie bym pograł też z wami :) Tylko jakiś TS do ogarnięcia i możemy się bawić :P dodatku nie kupiłem jeszcze ale planuję to zrobić możliwe, że jeszcze w grudniu :D

Witam
Jestem początkująca jesli chodzi o Gw2, poznaję gre od zera. Jeśli ktoś równiez zaczyna grę i ma czas wieczorami to zapraszam do wspólnej gry ;)