Mam taki problem jw.
Ktos sie orientuje w tej kwestii? Co musze zalaczyc jeszcze aby wam pomoc w rozwiazaniu problemu ?
Mam taki problem jw.
Ktos sie orientuje w tej kwestii? Co musze zalaczyc jeszcze aby wam pomoc w rozwiazaniu problemu ?
TO się dzieje ci cały czas czy dopiero raz ?
to powoduje ktorys program najprawdopodobniej, ale prorokiem nie jestem (bez informacji co leci w autostarcie i bez odpalonych procesow ciezko cos powiedziec)
cy uzywasz jakiegos taskbar notifiera? jesli tak to odinstaluj i zobacz czy nadal blad wystepuje
Blue screena mam juz jakis 7-8 raz od pol roku. Dzis w diablo III wystapil bs. Jakis program? hmm. Slyszalem ze to wina plyty glownej lub uszkodzonej pamieci ram, ale watpie bo nowy komp po przegladzie, nie jest uzywany hardcorowo bo od 2-6h w weekendy i w tygodniu od 1-2h.
Programy w tle: Razer game booster, wise care 365, przegladarka.
A winda oryginalna czy modyfikowana ?
to przetestuj pamieci (mnie po pol roku jedna padla), to ze po przegladzie to miedzy bajki wloz, w kazdej chwili cos moze sie zepsuc.
Ale co tam jak nie potrafisz dokladnie opisac, zrobic screenow, napisac konfiguracje jaka masz dokladnie to nie ma co sie zajmowac, szkoda czasu na wrozenie.
Nie che mi sie zglebiac w ciemno, upieprzony sterownik od grafiki / uszkodzona grafika / przegrzewa sie / uszkodzona pamiec (nie sadze) lub programowy blad. Ale skoro jestes leniwy to nie zalezy ci na rozwiazaniu
problemu.