Zastanawiam się nad zestawem shallowa i Ozonka.Na obecnym sprzęcie pójdzie mi C9?Chciałbym w CBT spróbować swoich sił.
Nowy Komputer/Wymiana flaków
Najlepszym wyborem będzie to co shallow topie zapodał, C9 pójdzie bez problemu, BA na crysysie czy wiedzminie 2 pograsz na high (nie mylić z ULTRA).
Dobra rada nie pakuj się już więcej w stare podstawki typu s.775 jak juz to tylko s.1155.
Ale nie o to chodzi czy pójdzie na sprzęcie od shanna tylko na tym co mam.
Z racji nadchodzących hitów takich jak GW2,TERA i innych gier niekoniecznie MMO czas na nowego kompa!No dobra nie chciałbym sprzedawać swojego grata.4 lata na karku zrobiły swoje,w wymienione tytuły a o wymarzonym Cod MW 3 lub Skyrim nie ma o czym mówić.Od wujka informatyka dowiedziałem się że nie mogę nic w tym kompie ulepszyć(od niego go dostałem i on sam go składał) bo w moje PCie mieści się tylko ten GeForce 8400gs(Komputer w ogóle jest składakiem)a wymiana RAM nie wiele da(mam 2 sloty po 1GB czyli z DDR2 mogę zmienić na najwyżej na maks 4GB)a o procesor IntelCore 2 Duo CPU E6550 2,33GHz jest chyba najlepszym prockiem jaki mogę mieć.
Co lepsze?Wymienić kompa czy jednak coś da się wymienić by jednak wytrzymał te 4 gry?Jeśli już wymienić kompa to na jakiego i co mu wymienić?