Witam. Chciałbym wziąć nowy komputer na raty, tak do 2,5-2,7k na raty (nie licząc odsetek). http://www.morele.net/inventory/info/6q4bX4/ - sam złożyłem takie coś i nie wiem czy wszystko gra ze sobą, czy jednak byście coś zmienili. Dodam, że chcę coś z kartą AMD. Od razu zapytam czy wiecie jak wyglądają raty na morele?
Nowy komputer
Wszystko jest w porządku, tylko jeżeli mógłbyś dopłacić tą 150zł do wersji karty 4 GB było by przyszłościowo. Tak to wszystko gra.
informacje o ratach masz na ich stronie o tuta http://www.morele.net/pokaz_pomoc/73/
osobiscie nie polecam brac na raty.
Jak too wyglada musisz wybrac swoj produkt po czym formie platnosc wybrac raty wypelnic formularz wybrac jaka kwota na ile raty oraz czy jakas wplata wlasna bedzie i w jakiej wysokosc ...
Po wszystkim czekasz na kontakt telefoniczny z konsultantem z banku i mu przedstawiasz dokladniej dochod i dane z dowodu ... jezeli nie masz zadnych problemow a twoja historia kredytowa jest czysta masz 99% ze otrzymasz pozyczke... po wszystkim wybierasz sposob potwierdzenia zawarcia umowy kredytowej i tyle
Dlaczego nie warto brac na raty kwota o ktora ubiegasz too 2700 conajmiej od 300 do 600 zl too beda koszta kredytu zaleznosc na ile raty bierzesz im mnie ilosc raty tym koszta sa mniejsze .
A jakiegos ssd'ka byście do tego polecili jeszcze?
A jakiegos ssd'ka byście do tego polecili jeszcze?
</p><p>
120-250 gb sa chyba najbardziej wybierane bo nie sa stosunkowo drogie a wystarczaja na postawienie systemu i zainstalowanie od 2 do kilku gier zaleznisc od wielkosc
</p>
do 200 zl dostaniesz 120 gb
od 300 do 400 dostaniesz 250 gb
firme too ja bym wybral ta ktora daje najnizsza cene ;p
Wszystko jest w porządku, tylko jeżeli mógłbyś dopłacić tą 150zł do wersji karty 4 GB było by przyszłościowo. Tak to wszystko gra.
Jeszcze jakiś czas temu sam bym powiedzial bierz werdje 4gb. Ale mialem możliwość testowania tych grafik roznica MAXYMALNA miedzy wersja 2gb a 4gb w grach to 2FPS w stronę grafy z pamięcią 4gb. Test z procesorem i5 6600(bez K). Wiec doplacasz 130zl do 2 śmiesznych FPSow i to nie w kazdej grze. Pytanie brzmi czy to ma sens? Wersja 2gb od msi jest juz po oc i można jeszcze ja podkręcić i będzie to samo a nawet lepiej. W przeciwieństwie do wersji 4gb ktora na rdzeniu podkrecilem max o 30hz...
Masz rację freeQ, tylko tutaj jest pytanie do autora tematu, czy ten komputer będzie na bieżąco ulepszany? Czy jest to komputer na te 2-3 lata? Bo jak to drugie to uwierz mi, opłaca się wziąć wersję 4 gb. W późniejszych grach będzie to bardzo przydatne.
Uwierz mi właśnie ze nie... Za 2 lata roznica ta grafika a druga będzie taka sama. Oczywiście będą gry które będą obsługiwać więcej niz 2gb vramu. Ale co z tego skoro to i tak straszny kastrat. To ze będzie miał więcej opcji odblokowanych(np. gta v) i tak nie pozwoli mu się nimi cieszyć bo gra zwyczajnie przy tym zmuli strasznie. Ja sam kupiłem R9 380X(uwaga roznica miedzy 380X a 380 2gb to srednio 5-6 FPS) ale tylko dlatego ze mialem ja za 980zl
znaczy by bylo jasne jak dla kogoś się liczy każdy FPS i ma okrwslona ilość gotówki i ma możliwość brania lepszej niech bierze. Ja po prostu uważam ze pod względem praktycznym jest to gra nie warta świeczki...
Witam. Chciałbym wziąć nowy komputer na raty, tak do 2,5-2,7k na raty (nie licząc odsetek). http://www.morele.net/inventory/info/6q4bX4/ - sam złożyłem takie coś i nie wiem czy wszystko gra ze sobą, czy jednak byście coś zmienili. Dodam, że chcę coś z kartą AMD. Od razu zapytam czy wiecie jak wyglądają raty na morele?