Nowy komputer

Witajcie :)

W lipcu planuje zakupić sobie w końcu nowy sprzęt do grania, a z tego, że dosyć średnio się na tym znam, to zwracam się z pytaniem.

Znalazłem sobie takie cuś - http://www.komputronik.pl/product/315987/Elektronika/Dla_graczy/Komputronik_Sensilo_CX_200_E034_.html?utm_source=agregator

w zestawie jest także windows 10, który też chcialbym kupic i chyba jakis antywirus na rok czasu. Wiadomo, fajnie by było mieć tą 970 zamiast 960, tylko czy zmieszcze się w budżecie, który mam czyli max 3500zl wliczając w to windowsa.

Jeśli ktoś kojarzy, to na purepc.pl są zestawy, tylko czekam na lipiec bo tam dodają co miesiąc nowe, może tam coś uda się fajnego poskładać?

Co myślicie o tam sprzęcie z komputronika? czy jest szansa ogarniecia czegos lepszego z lepszą cena?

Co do Windowsa, możesz kupić sobie jakiekolwiek, a potem szybko zaktualizować do win10, trochę kasy powinieneś oszczędzić.

za 3 dni... będzie premiera RX 480..... Według przecieków ma być przynajmniej o mocy 970 a mieć pełne 4GB pamięci albo 8GB pamięci (przy obecnych nowych grach warto kupić 8GB) przy cenie obecnych 970 (wersja 8GB) albo tańsze od 970 (wersja 4GB). Do tego wiadomo że nie będzie żadnych problemów z obsługą wszystkiego co oferuje DX12 czego o 970 powiedzieć nie można.... co do reszty..... nigdy nie kupuj w komputroniku (najdroższy sklep jaki można znaleźć) i dodatkowo gotowych komputerów...

Ja kupilem ostatnio komputer na Morele za 3000 tyś i wszystko w co tylko gram śmiga na ultra, sprzęcik bardzo polecam ! :)

Witajcie :)

W lipcu planuje zakupić sobie w końcu nowy sprzęt do grania, a z tego, że dosyć średnio się na tym znam, to zwracam się z pytaniem.

Znalazłem sobie takie cuś - http://www.komputronik.pl/product/315987/Elektronika/Dla_graczy/Komputronik_Sensilo_CX_200_E034_.html?utm_source=agregator

w zestawie jest także windows 10, który też chcialbym kupic i chyba jakis antywirus na rok czasu. Wiadomo, fajnie by było mieć tą 970 zamiast 960, tylko czy zmieszcze się w budżecie, który mam czyli max 3500zl wliczając w to windowsa.

Jeśli ktoś kojarzy, to na purepc.pl są zestawy, tylko czekam na lipiec bo tam dodają co miesiąc nowe, może tam coś uda się fajnego poskładać?

Co myślicie o tam sprzęcie z komputronika? czy jest szansa ogarniecia czegos lepszego z lepszą cena?