Witam, zakupiłem nowy laptop, jednakże nie podoba mi się to w jaki sposób szumi podczas grania w OV, ustawienia graficzne w grze zostały automatycznie ustawione na wysokie, a jednak laptop strasznie szumi, na google wyczytałem iż mam się tym nie przejmować, ale nie daje mi to po prostu spokoju, tak przedstawiają się temperatury przy najglosniejszym szumieniu podczas granie, jako iż nie znam się na tym, proszę o odpowiedz czy temperatury sa ok, i czy w ogole powinienem się tym jakos bardzo przejmować.
Edit:_______________________________
Sprawdzilem jeszcze temperaturę programem core temp, który podczas grania w OV, oraz podczas najglosniejszego szumienia skacze max do 76 stopnie, dodam iż max to 100 stopni.
Edit:_______________________________
Czy podkladka chlodzaca wsytarczajaco uciszy prace ow lapka, jeśli tak to jaka, tzn. na internetach ludziska pisza, ze dobra podkladka to tylko powyżej 100 PLN, czy to prawda?
Na ow podkladke mogę wydac do 150 PLN, ale czy ktoś może mi zagwarantować ze to wystarczająco pomoze i ucziszy tym samym prace lapka podczas gry?
Ps. Lapek chodzi idealnie cicho kiedy nie gram w OV, aktualnie instaluje jeszcze Aion`a, napisze jak lapek zachowuje się podczas grania w ow gre.