Czy Ty też do niego nie możesz się przyzwyczaić? Spokojnie, każdy tak ma. Jako, że zmiany graficzne zawsze są bardzo trudne do przeprowadzenia zgłaszamy się do Was z prośbą o przesyłanie Waszych opini, błędów i sugestii. Testujcie wygląd na smartfonach oraz tabletach, p...
Nowy layout - opinie, błędy, sugestie
Mi się bardzo podoba nowy layout. Jedyne co mi się nie bardzo podoba to ten kolor czerwony przy ostatnich postach na forum. Zbyt mocny ten kolor i oczy bolą, mógłby być bardziej stonowany, a tak to wszystko spoko
Poza tym co kolega wyżej napisał, to spoko, że nie trzeba przewijać na samą górę gdy chcemy się dostać do takie przycisku Forum (pasek na pierwszym planie ciągle).
Na początku trochę dziwnie, ale to kwestia przyzwyczajenia się. Jest spoko.
Poprawcie jeszcze kategorie gier po prawej, żeby wpasowywały się w ten nowy layout bo kluję w oczy (Gry MMO/MMORPG). Widze ze jaskrawy czerwony zostal juz poprawiony na przyjemniejszy a to sie chwali i dzieki wam za to .
W wersji mobilnej nie mam polskich znakow.
Ja mam problem z zalogowaniem w wersji mobilnej, gdzie owy panel w w/w wersji sie znajduje?
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Poprawcie polskie znaki w wersji mobilnej, bo to strasznie irytujace domyslac sie co to za literka
Sprawdziłem portal na tel i także mi sie niewyświetla polskich znakow jak poprzenikom. Tel LG L7
U mnie na WP działają polskie znaki~ ; o Wina przeglądarki/systemu, ale pewnie da się to załatwić drobnymi zmianami.
Boat browser, dolphin, wbudowana i chrome - brak polskich znakow. Android 4.xx xperia active.
Ok, juz znalazlem, na sgsie od razu tego nie widac, ale, ze akurat korzystalem z większego formatu wyswietlacza to znalazlem to co szukalem i nie mam juz wiekszych problemow
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Czy Ty też do niego nie możesz się przyzwyczaić? Spokojnie, każdy tak ma. Jako, że zmiany graficzne zawsze są bardzo trudne do przeprowadzenia zgłaszamy się do Was z prośbą o przesyłanie Waszych opini, błędów i sugestii. Testujcie wygląd na smartfonach oraz tabletach, p...